Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z Komputerem. :D

.InSaNe.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale ino cudow z tym sprzetem co ma nie powinien oczekiwac ;>

+ sugeruje zmiana z visty na xp, z tym sprzetem bez sensu pakowac sie w viste

Po zmainie windowsa + dokupieniu 2gb ram nie bd ścin już ;d. ?

Opublikowano

Nic nie dokupuj bo nie ma sensu. Zmien na xp i zobacz czy bedzie lepiej.

Każdego co pytam to mówi żebym dokupił i lagów nie bd. :D

Opublikowano

Insane to Ty co rozmawialismy dziś ? :P a wgl. DDR2/3 się różni obrotami co wiąże się z wydajnością ;p

Zmień na xp najlepiej sp3 i jak to nie pomoże to dokup tego ramu...

A grafa wyciągnie spokojnie : Ew. możesz zmiejszyć detale w grze...

Zapraszam do mojego tematu i pomoc :(

Opublikowano

Insane to Ty co rozmawialismy dziś ? :P a wgl. DDR2/3 się różni obrotami co wiąże się z wydajnością ;p

Zmień na xp najlepiej sp3 i jak to nie pomoże to dokup tego ramu...

A grafa wyciągnie spokojnie : Ew. możesz zmiejszyć detale w grze...

Zapraszam do mojego tematu i pomoc :(

Koks1500 :D. ? Nom to ja xPimpas ;dd :D Jedyny co powiedział że grafa ogarnia. :>

Opublikowano

BeQuiet Haha Ty to się znasz...

Metin zużywa 500MB do włączenia się i utrzymania procesów...

Edit:

Nie dopisało się ;xx

a 512 MB to Ci tnie niemiłosiernie... więc graj sobie ebz ścin na 512 ram hahahahahaha

dokupisz te 2 Gb ramu albo zmień na XP'ka

chociaż 4GB ramu to aż za dużo xD ale bd miał na inne gry :P

Opublikowano

Dziękuję Wszystkim za Odpowiedzi. :)

Postaram się zmienić windowsa i napiszę tu czy pomogło. :)

Jeszcze tematu nie zamykać. :D

Opublikowano

No widzisz.

Ja miałem też prócz synchronizacji pionowej, coś takiego jak Vsync. To zmień (jak off to on, jak on to off). I tyle z mojej pommocy. Jak coś wymyślę, dam znać.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

napisalem ze metin tyle zuzywa, nie ze tyle jest potrzebne do konfortowej gry, chociaz na starym kompie z 2.5 gb ram, prockiem intelem pentium 4 i 7300 gl na lajcie cisnolem 3 konta:>

Ja pocisne też ze 3 konta. Tylko mam ściny ma mapie gdzie mobów jest od chu*a. :D

No widzisz.

Ja miałem też prócz synchronizacji pionowej, coś takiego jak Vsync. To zmień (jak off to on, jak on to off). I tyle z mojej pommocy. Jak coś wymyślę, dam znać.

Dzięki za pomoc. :)

PS: LImit lajków wygasł zlajkuje was jutro xD.

Opublikowano

Zmieniłem windowsa. :D. PS: kupiłem 4gb ramu ddr2 i ktoś tam psiał ze ddr nie rózni się od ddr2 jednak tak rózni się wycieńciem ;p

I 4 gb poszło się je ... ;d

Opublikowano

Zmieniłem windowsa. :D. PS: kupiłem 4gb ramu ddr2 i ktoś tam psiał ze ddr nie rózni się od ddr2 jednak tak rózni się wycieńciem ;p

I 4 gb poszło się je ... ;d

Może spróbuj sprzedać ? Zarobisz może jeszcze.

Ewidentnie była to wina win. ;) zasyfiony był i tyle.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Okey. Mam już all sterwoniki i teraz tylko zostala rozdzielczość ekranu. :D Nie wie ktoś jaka jest najlepsza pod gre mt2 ;d. ?

Opublikowano

Zainstalowalem all win xp sp3 :D Wbile wlasnei na ta mapke i powiem wam ze postep jest o 60 % ;p Tylko jak biore calego mega spota to nie ale wejde zejde z renifera i spx :D Jaka ustawić rozdzielość ekranu ! :D. ?

Opublikowano

Ale Ty masz strasznie słabiutki procesor, jakbyś miał nie wiadomo jaki ram, to i tak procesor to wszystko taktuje do pamięci, więc min. na 2GHz zmień, no albo i lepszy jeśli myślisz o innych "lepszych" grach.

Opublikowano

800x600 i okno

Rozdzielosść ekranu. głównego ... monitor.

Ale Ty masz strasznie słabiutki procesor, jakbyś miał nie wiadomo jaki ram, to i tak procesor to wszystko taktuje do pamięci, więc min. na 2GHz zmień, no albo i lepszy jeśli myślisz o innych "lepszych" grach.

Only metek :D

Opublikowano

Ogarnij syf na kompie. virusy etc i bedzie CI chodziło ja mam kompa 500mb karta graf, 1gb ramu procek 2x rdz, 2.8 i wszystkie mapy chodzą zajeb. na 3 konta wchodze na pl na event OX pozdrawiam, ogarnij również brudy "w kompie" czyli w tej "skrzynce" bo jak nie czyściłeś od komunii to napewno sie nazbierało troche, ps. tak to jest jak sie nie ma pojecia o komputerach i sie nie dba to tak to jest pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...