Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno premium, złotówki

Sebastian1882

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie dla posiadaczy minecrafta premium. Otóż mam kasę oczywiście, ale gdzie kupić premium za złotówki? Wiem, że jest spis stron na których można kupić minecrafta, ale na jednych towaru nie ma na stanie, na innych jest za euro, dolary, a o jeszcze innych są różne komentarze. Jedne, że oszukają inne, że nie. Więc gdzie mogę kupić konto premium minecraft za złotówki?

Opublikowano

Allegro masz only złotówki. Tylko kupuj te droższe oferty bo tańsze to fake.

Opublikowano

@2UP

Cytuję:

"Wiem, że jest spis stron na których można kupić minecrafta, ale na jednych towaru nie ma na stanie"

Topic: Allegro/żabka?

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Allegro masz only złotówki. Tylko kupuj te droższe oferty bo tańsze to fake.

Boję się kupić na allegro, ponieważ mogą oszukać :/

@Up

Nie zawsze, nie zawsze ..

@Topic

Najlepiej z Polskich znanych firm.

Na przykład:

"kontagier.pl"

etc.

Na kontagier.pl nie ma towaru od kilku miesięcy :(

Opublikowano

Kupujac na minecraft.net automatycznie Ci przeliczy na złotówki i masz 100% pewności.

Hmmm.... Popatrzyłem i zauważyłem, że można płacić z karty bankowej. Zapytam się rodziców z jakiego banku mają i mi może kupią :P

Temat do zamknięcia.

Opublikowano

euro dolar itp można zamienić na złotówki więc kup na minecraft.net a na allegro szukaj ofert na których ocena jest pozytywna :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Wiem że to w ogóle nie odpowiada na twoje pytanie ale jeśli masz kupować minecrafta nie z jego oficjalnej strony to nie kupuj w ogóle bo sobie kase zmarnujesz i bedzie wielkie zaskoczenie. Jeśli gift nie pochodzi z minecraft.net jest nielegalny.

Opublikowano

na minecraft.net jest możliwość płatności przelewem, przez przelewy24 albo dotpay nie pamiętam.

edit: jest przelewy24, i tam wybierasz przez jaki bank chcesz zrobić przelew.

game_of_thrones_signature_by_spyrde-d4d40zf.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...