Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmniejszamy lagi

Skipp3R

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Topic

Ty nawet nie wiesz co to lagi Lagi to jest jak ma ktoś słabego neta a ty CClenerem nawalasz CClener tylko czyści z przeglodarek historie itd Co nie jest do lagow badz do Crashow Crash to zacinki gry pierw trzeba ruszyć głową niz coś dziecinego pisać

Opublikowano

Haha . Bitch please :) Ja z netem 512 latałem aż miło po m1 ch1 :) . Nie wiesz nie wypowiadaj się . Ludzie pisali , że to im pomogło , to znaczy że to jednak działa , czy tak nie jest :) ?

Opublikowano

ccleaner czasami się przydaje , ale mojim znadniem najlepszym sposobem jest coś takiego jak "dodaj lub usuń programy" i menadżer urządzeń i wtedy wyłączamy niepotrzebne programy i lagów wtedy nie mamy (nawet się zrymowało :O)

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ccleaner owszem zgodzę się, ale jakiś syfny odkurzacz? Tego typu programy są najgorszym ścierwem jakie jest, lepiej zrobić to ręcznie. Do defragmentacji też nie potrzeba programu bo przecież dodatkowy program bardziej zaśmieci kompa. A tak ogółem to dobry poradnik.

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

2xUp

Dodałem jak wyłączyć zbędne programy :) . Czytaj dokładnie TuT'a .

Up. Odkurzacz jak dla mnie jest dobrym programem , nie mówię , że idealnym . Ja do defragu używam programu , ale jak wiadomo jest taka opcja już na kompie

Opublikowano

hehe wpisać w google i już wyskakuje MpcForum , no tak ... :P , kolega tego potrzebował , nie chciałem mu pokazywac jak uruchomić Ccleaner (hehe) :)

Leci lajk

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Jeżeli chcemy zrobić pvp, lub sprzedać komuś item w M1 CH1 ( słaby komputer )

Wchodzimy w Opcje i wszystko ukrywamy. ( jak jest dużo Shop'ów, to strasznie laguje a jak ukryjemy to prawie 0 lagów )

...Czasami nie da się wszystkiego poukładać...
Opublikowano

Ref

Up . Na privach tego nie ma . A niektórzy mogą mieć lagi podczas expa na dużych spotach .

Opublikowano

fajny tut bardzo mi się przydał :) leci + xD

gmhq5mn.png

Opublikowano
Zumaari™ - fajny program , ale postanowilem , że nie dodam go do tut'a . Dlaczego ? Ponieważ program jest wersją trial czyli testową , a ja chcę , żeby programy które tutaj podałem służyły za darmo :) . Dzięki za chęci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...