Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy poddział w Minecraft

vance14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Przeglądam jak zwykle forum i zauważyłem, że pliki serwerowe są w różnych miejscach np. W głównym Minecraft, moddingu oraz tutorialach (wszędzie). Można zrobić dział Minecraft - Publikacje plików serwerowych lub Minecraft - Pliki serwerowe użytkowników czy jakaś inna nazwa. Chodzi tutaj, żeby był większy ład w działach i poddziałach, żeby szukaną rzecz (pliki serwerowe) łatwiej znaleźć.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie ma sensu tworzyć specjalnie subforum do publikowania plików serwerowych. Są spisy, jeżeli pliki są w nieodpowiednim dziale to wystarczy jedynie raport. Nie.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Kiedyś dział minecraft miał dział główny i publikacje serwerów teraz są jeszcze tutoriale i modding oraz minecraft mpcforum jak na moje oko za dużo działów na nie

1330007971-U359964.png

Bywalec
Opublikowano

Nie.

Nie chcemy chyba doprowadzić do tego, aby w każdym dziale było po 20 postów dziennie, zamiast 100. Nie możemy robić tylu podziałów, dajmy swobodę userom.

#top

Takie tematy raportuj ;).

5jJNSGS.png

Opublikowano

Bez sensu...

Gdyby było tego wiele, ale tego jest raptem parenaście tematów.

NIE

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Bezsens, kolejne sub forum mody będą mieć do ogarnięcia. Można przecież to dawać do moddingu czy gdzieś...

Admin Cienia
Opublikowano

Przeglądam jak zwykle forum i zauważyłem, że pliki serwerowe są w różnych miejscach

W takim przypadku wystarczy wysłać raport i zostaną przeniesione.

Podobnie jak przedmówcy jestem na nie, ponieważ w dziale jest zbyt mało tematów z plikami serwerowymi,

aby tworzyć dla nich sub-forum.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...