Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana IP Aolem na inne niż US ?

Grakusek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Podobno da radę zmienić IP za pomocą programu Aol na inne niż amerykańskie. Przeszukałem wszystko ale nic na ten temat nie znalazłem. Chciałbym się dowiedzieć jak tym programem zmienić IP na np. holenderskie czy niemieckie.

Korzystam z tego programu przy wypełnianiu reklam ale wszystkie wypełniłem i codziennie pojawia się 1 nowa max 2 reklamy. Wolałbym spróbować z innym krajem.

Nie interesują mnie bramki proxy, programy hide my ip itp tylko KONKRETNA odpowiedź jak zmienić ip Aolem na inne niż US.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Tylko na amerykańskie, ale ja nie polecam się z tym gównem bawić. Zainstalowałem wczoraj AOL`a, niby wszystko dobrze, konto zrobione,zalogowałem się ale IP i tak mi nie zmieniło + jak chciałem usunąć go to niby ok wszystko skasowane, ale przy każdym starcie kompa AOL i tak się odpalał -.- Musiałem pobierać jakieś programy, a potem szukać klucza żeby zarejestrować jako full wersje i użyć opcji ''dogłębnego szukania'' w tym programie żeby odnalazł kurewskie pliki aola....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...