Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] 6skill byl juz w 2004-07-30 Korea

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe, widziałem to kiedyś, ale nie zauważyłem tego. Za to zauważyłem wojownika z lwim mieczem.

chadapng_rsxanaw.png

"Jak pewnie wiesz nie przyszedłem tu by przegrać,

Poczekaj brat na puentę niech runda się rozegra!"

Opublikowano

Tak samo lwi na filmiku ma wojownik ...

w moich postac mozna znalesc link do forum sg a w nich fotki z bety metka 2003 tam juz widac ze mozna bylo miec 5 neckow wlozonych kd spida itp do broni a takze widac te skille typu woj body lub mental ma aure berka duchowe silne uderzenie gromu i to nie byl skill hack

1005286_188271551341459_1046522418_n.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nawet tego nie zauważyłem, ale widziałem ten filmik z 5 lat temu ;), kurde...szkoda że w 2004 nie grałem w metina...super klimat był

Opublikowano

Tak samo lwi na filmiku ma wojownik ...

w moich postac mozna znalesc link do forum sg a w nich fotki z bety metka 2003 tam juz widac ze mozna bylo miec 5 neckow wlozonych kd spida itp do broni a takze widac te skille typu woj body lub mental ma aure berka duchowe silne uderzenie gromu i to nie byl skill hack

Nie ma nic takiego w twoich postach.

Opublikowano

Kd +5 też były . Dają oryginalnie 100 defa stąd tyle jest na privach.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

6-7 bon jaki i 6 skill jest już dawno w metinie, więc dlaczego dzeciarnia sapie w prezentacjach, że to tylko dodatek, który psuje rozgrywkę ?? Kiedyś było i nikt się nie żalił ;x

Za duzo serwerów do wyboru mają ^^..

footer_logo.png

Opublikowano

Przecież 3/4 tych "nowości" to odkopane syfy z plików, które nigdy nie były używane.

Opublikowano

@up a trudno wyprodukować np. nową zbroję z zupełnie inną grafika i innymi ruchami?

Lub zrobić np. nowe światełka czarne czy jakieś?

Opublikowano

Ja sie założę że nawet te wszystkie nowe zbroje/bronie/moby były gdzieś "zakopane" w plikach koreańskich i teraz ktoś je odnalazł i na priva wrzucił

Dota 2 > Lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...