Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Solar - 25 przepustek.

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mogę zakupić 25 przepustek do V2. Chodziłbym i zbierał drop z czego wynosił 1-2kk z każdego wypadu.

Na solarze ceny są niskie i chyba się to opłaca.

Wiem, że lepiej kupić Yang na allegro, ale zarabiam na Metinach od 2 dni i codziennie leci mi co raz to wartościowsze ku ( czyli jestem w miarę na Plusie, ale to na razie 2kk zarobku z 2 dni, poza tym biję te metiny 30min dziennie, bo nie mam do tego cierpliwości :D ).

Yang na allegro nie kupuję puki co, ponieważ to wydatek PLN a na koncie zawsze mam pieniądze niewykorzystane a i tak musiałbym się 25 razy przebiec i zbierać te itemki, więc Yang bym od razu nie miał. W sumie to trochę kradzież dropu, ale można nazwać to zbieraniem tego co ktoś nie podnosi i po prostu zostawia.

Co myślicie na ten temat - opłaca się robić zachodu ?

Posiadam Buty Wiatru z werbowania przyjaciół więc szybciej będę biegał do tego v2.

PS: Nie piszcie, że mam robić 35lvl + boj i na metki m2. Na razie sobie 18-stym lvlem chodzę na metki m1 a przyjdzie czas, że sobie wbiję wyższy i będę robić to co należy. Głównie chodzi tu o dodatkowy zarobek, który może mi przynieść yang.

E9mwj60.png
Opublikowano

Spoko. Zarobisz na tym, ale jest to troche monotonne tak stac, i tylko zbierac:P ale jak najbardziej, zarobisz.

Dafuq ?

Opublikowano

Widać wszystko od ISAMU ;]

Zarobek syfiasty ,lepiej DH i na metki do doliny ;]

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Kolego UP: mam 18 lvl na nowej postaci, chcę się jakoś wybić przy pomocy zbędnych pieniędzy na koncie.

A czemu od Isamu niby ? Z kolegą w 2009 roku już tak robiłem tyle, że wtedy zaledwie pojedynczymi przepustkami ale miało to ogromny sens na niskim lvl. :)

E9mwj60.png
Opublikowano

To bardzo przyzwoity zarobek.

chadapng_rsxanaw.png

"Jak pewnie wiesz nie przyszedłem tu by przegrać,

Poczekaj brat na puentę niech runda się rozegra!"

Opublikowano

up: Wszędzie tak samo. Znaczy się, jeśli chodzi Ci o cenę Yang to nie wiem.

Przeliczając na SM - jedna 9 sm, SMS za 12zł to 30sm czyli 9 przepustki, a SMS za 25zł to 70sm czyli 25przepustek + jedna mozesz gratis kupić, bo Ci zostanie 11 sm. :D

E9mwj60.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...