Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Twoja ulubiona mapa

Kakauko

Jaka jest twoja ulubiona mapa? CQC  

59 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak w tytule.

• Marien
      22
    • Velruf
      0
    • Cadoro
      1
    • Bloc
      1
    • Xauen
      1
    • Khyber
      1
    • Karaqum
      1
    • Khali
      29
    • Kharif
      2
    • Beringia
      0
    • BioLab
      1
    • Bazaar
      0
  2. 2. Czy u?ywasz na niej bugów?

• Tak
      32
    • Nie
      27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Xauen ---> Tak

Jest ona fajna i dużo ma dużo zakamarków i jest dla pro graczy :D Po prostu ją uwielbiam. Używam na niej bugów tylko gdy muszę w ostateczności. Nie ma ona ich aż tak dużo.

Opublikowano

Khali,tak.

Ciekawe miejsca do campa,ale dobra również do "szybszej" gry.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

@2UP

Mati a twoją ulubioną mapą nie jest właśnie Khail?? :P Pamiętasz ile to razy na niej graliśmy... :D

@Top

Moja Kharif czy jakoś tak :P i używam na niej bugów :D

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Khali >> Tak :D

Ale temat raczej szybko zostanie zamknięty, bo to wygląda mi na doskonałe miejsce na SPAM <3

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Marien . Dlaczego? Na tej mapie uczyłem się grać w Warrocka.. Znam ją dokładnie wiem gdzie się chować itp. Polecam również Khali

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Khali >> Tak :D

Ale temat raczej szybko zostanie zamknięty, bo to wygląda mi na doskonałe miejsce na SPAM <3

Np. dział pogaduszki to cały spam więc moderator nie powinien zamknąć tej ankiety tylko co najwyżej ją podczepić bo założę się, że za pól roku albo rok znowu ten temat się pojawi... ankieta która bron od której lepsza podklejona to czemu tej by nie podczepić?

@Topic Khali

Opublikowano

Jaka jest Twoja ulubiona mapa i czy używasz na niej bugów?

Moja Khali znam wszystkie bugi ale ich nie używam.

Dla mnie oczywiście stare niezastąpione Marien. Najlepsza mapa na 1vs1, 8vs8 4vs4. Może i troszkę zbuggowana, ale fajnie się campi w DERB. Poza tym każy Lowek kiedyś na niej zaczynał swoja przygodę z WR :-)

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

BioLab na niej jestem nie do pokonania jak ktos chce mozemy zagrac esl na tej mapce to sie przekona nie uzywam na niej bogow. Uwazam ta mape za najlepsza poniewaz grajac na niej moj skill jest zawsze taki sam i nigdy nie spada. Jedyny problem to taki ze ludzie zakladaja malo roomow z ta mapa.

Opublikowano

oczywiście że Khali, nie używam bugów, choć znam wszystkie, dobra do szybkiej gry.

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

Khali, jest to dobra mapa dla takich graczy jak ja, którzy lubią szybką grę. Jest tam dużo bugów z których można korzystać...

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Marien - Używam

Ponieważ jest to mała mapa na otwartym powietrzu, przez co rozgrywka staję się bardziej dynamiczna.

32354141673387527780.png

Opublikowano

A więc:

Marien nadaje się na sniper only/na noże.

Khali jest idealna do kampu i assassinowania przeciwników.

Verluf jest dobre z dobrymi ludźmi. No bo w sumie to ani to nie jest dobre do skrytego zabijania, ani na sniperki.

Cadoro fajowa mapka jak się gra medem. łatwo można zajść od tyłu kogoś.

Kharif to po prostu jest stForzona pod snajperów. Love it.

Beringa to chyba najrzadziej odwiedzana mapka. Kiepska :/

Xauen jak kolega napisal wcześniej jest idealna do skrywania się.

Bazaar to chyba najkiepściej dobrana mapa. Trzeba obrać taktykę do czego ona ma slużyć bo ani w oko ani w ucho :/

Artifact byłaby fajną mapką gdyby nie to że ma ciemne podłoże co mnie wkurza jeśli ktoś tam siedzi i mnie zabije.

Osobiście najczęściej stawiam serwery pod khali.

Opublikowano

Marien i Bloc dwie pro mapki . Marien -Pierwsza przygoda z Wr , a bloc mi się spodobał ze względu na dużo fajnych miejscówek ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...