Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] piterka [FACTIONS][WojnyGildi][SERWER Z MODAMI][WŁASNY LUNCHER][200slot]

cs-wtf_piterka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: Huss4r

Premium:TAK

Dlaczego chcesz pomóc w testach: Chce zagrać na tym serwerze, ponieważ od razu z jego opisu bardzo mi się spodobał. Myślę, że będzie to serwer nie padnie, bo pomysł jest bardzo twórczy. Dopracujcie go do końca, ja wam pomogę w odszukiwaniu bugów. Miłej pracy życzę. Dziękuje.

579571423327107377857.png

Opublikowano

[b]Nick w grze:[/b]

-Qesttt-

[b]Premium:[/b][[b]TAK[/b] lub [b]NIE[/b]] (jeżeli masz oryginalnego minecrafta wpisz TAK)

NIE

[b]Dlaczego chcesz pomóc w testach:[/b]

Bo jestem ciekawy jak to wszystko będzie wyglądało, i chce pomoc żeby to jak najszybciej ruszyło.

@

1.Nick:

-Qesttt-

2.Wiek:

15

3.Doświadczenie:

Bylem już adminem na serwerach RPG i FB.

4.Staż gry:

Od 1.5

5.Kontakt:

Ts3, Skype, GG

6.Mody:

To są moje początki z modami, ale google nie boli.

7.Ranga:

Admin albo budowniczy.

8.Ilość czasu:

Zależy od dni, czasem 2 godziny a czasem moge siedzieć caly dzień. Gram też w gre o nazwie "Życie".

Opublikowano

Launcher już jest gotowy. Dodałem przed chwilą nową funkcję - sprawdzanie oryginalności plików klienta.

Pragnę wspomnieć, że mój klient i Launcher używają osobnych katalogów ( pliki gry nie są w .minecraft )

oraz nie ingeruje w pliki oryginalnie zainstalowanego MineCrafta na komputerze.

Opublikowano

Nick w grze:Xeess

Premium:Nie

Dlaczego chcesz pomóc w testach:Bo to będzie pierwszy serwer z takim połaczeniem modów i pluginów.

Chcialbym sprawdzic czy zostały wyeliminowane wszystkie bugi. Mam mikro ts 17 lat chętnie pomoge

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Nick w grze:gasd22

Premium:Nie

Dlaczego:Chce zobaczyc jak server bedzie sie sprawował

Opublikowano

Nick w grze: Nerty

Premium: Nie

Dlaczego chcesz pomóc w testach: Lubie jeśli coś jest dopracowane. Lubie jeśli za serwer biorą się ludzie którzy cokolwiek potrafią. Nie lubie grać z bugami, cheatami i innymi wspomagaczami.

Opublikowano

Nick w grze:ProtoN

Premium:NIE

Dlaczego chcesz pomóc w testach:Poniewaz ,Gralem Długo na twoim serverze wprost od 1 wejscia servera

I Chcialbym pomoc w testach szukac bugow itd

Opublikowano

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZACHĘCAM DO REJESTRACJI/IMPORTOWANIA KONT !

Można to zrobić w PaneluGracza: http://panelgracza.pl

Uwaga: Link nie ma chcarakteru reklamowego, nie prowadzi do żadnego portalu lub forum.

Bardzo proszę o nie usuwanie tego linku - znacznie ułatwi on grę na serwerze.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Quest i co grasz na serverze ?! jak tak to powiedz gdzie sciognac pliki lunchera !

Opublikowano

Quest i co grasz na serverze ?! jak tak to powiedz gdzie sciognac pliki lunchera !

Mówie ci ze nie bo nie mam tych plików:(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...