Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] piterka [FACTIONS][WojnyGildi][SERWER Z MODAMI][WŁASNY LUNCHER][200slot]

cs-wtf_piterka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:Antyfan11q

Doświadczenie w Minecraft:od Alpha 1_2.2

Doświadczenie w Modach:Posiadam wiedze o dużym zakresie

Posada:Moderator / Pomocnik

Opublikowano

Dziękuję za zainteresowanie projektem.

Potrzebujemy osób na stanowiska:

- Technik (modder bukkita i minecraft)

- Admin (pilnuje porządku na serwerze)

- Budownczy (budowa zamku, aren itp)

Po tym jak zmodujemy serwer i zbudujemy mapkę - wypuścimy wersję BETA serwera.

Własny luncher + klient (własna baza skinów, pelerynek, logowanie) powstanie wkrótce.

Dziękuję za zainteresowanie projektem.

Potrzebujemy osób na stanowiska:

- Technik (modder bukkita i minecraft)

- Admin (pilnuje porządku na serwerze)

- Budownczy (budowa zamku, aren itp)

Po tym jak zmodujemy serwer i zbudujemy mapkę - wypuścimy wersję BETA serwera.

Własny luncher + klient (własna baza skinów, pelerynek, logowanie) powstanie wkrótce.

Opublikowano

Na jakim serwie ? jak jest jakas nie ogarnienta grupa dzieci 6-14 lat która robi za adminów i wkurzają to ty się dziwisz czemu tak reaguje mam po prostu dosyć pracy z Przedszkolem a jeśli chodzi o wyzwiska na ID gdzie arti15 był to mam swoje powody go wyzywać :0

Opublikowano

@up 2

Yyyy jak ty zostaniesz adminem to ten server nie bd miał przyszłości powiem ci to delikatnie jesteś nadpobudliwy , łatwo się denerwujesz , nie umiesz się ogarnąć ....

P.S Klniesz jak pojeb....

@jinii

Ty se jaja robisz ?

Dowody że byłeś ja też mogę nagadać na ściemę że mam server 1000 slota z modami i ....

Takie pisanie nie ma sensu wiecie ?

Opublikowano

Wbiłem na twój serwer tylko w celu powyzywania go musiałem się odstresować poza tym twój serwer był lipny 10/100osób Śmieszne

"Moglem dac Ci mute ale jednak nie chcialo mi sie pisac:D" to ciekawe jak na tym serwie chcesz adminowac moge dac ci perma za cheaty ale nie chce mi sie pisac ? wtf Pozdro dla ciebie za checi

UP2 Nie jestem nadpobudliwy poprostu dzieci co zawracaja mi dupe jak cos waznego robie mnie denerwuja jak kazdego.

Klne jak pojebane ? to ty chyba pojebanego nie widziales poprostu nie którzy umia cie wkurzyc a jak ktos mnie zdenerwuje nie ma zlituj sie cisne na calego

Opublikowano

Nick:Mazek27

Doświadczenie w Minecraft:1.5

Doświadczenie w Modach:Wiem o nich bardzo dużo a o nowych szybko sie ucze

Posada:Technic

Opublikowano

Myślę, że mody popsuły by rozgrywkę [WojnyGildi] najlepiej wgrac jakis 1 mod typu reisminimap i cos tam jeszcze, zeby poprostu mozna bylo sciagnac lunchera i grac bez cheaterow ;]

Opublikowano

Piterka już 1 swój serwer mc zjebałeś.

Kolejny pewnie będzie taki sam.

odpowiesz co zjebałem kolego ?

Chyba to, że nie można używać x-ray, nie ma mcMMO (z mcMMO nabijesz na haxach lvl w nocy i jesteś niepokonany).

Opublikowano

Chodzi mi o vipy.

Ktoś kupi vipa i ma wyjebane większość ciśnie na kilka hitów.

Kiedyś nie było takich vipów i było git.

VIPy nie mają żadnych uprawnień związanych z większym dmg...

Ps. Uhhh... Denerwują mnie ludzie, którzy hejcą serwer tylko z powodu jakiegoś małego

bugu, a nie widzą ile pracy włożone jest w ten serwer...

Opublikowano

moja propozycja do modów

Weapons Mod

Industrial Craft 2

Build Craft 2

Mo'Creatures

Advanced Machines - dodatek IC2

Compact Solars - dodatek IC2

Redpower 2

Additional Pipes - dodatek BC2

Inventory Tweaks

Rei's Minimap

Crafting Guide / Quick Guide

Thaum Craft

Twilight forest

Oraz (pamiętam ino skrót ale daje te worki i sterowce)EE2

2a32f1010caf9ce0767a1f2045c8a052.jpg
Opublikowano

Czemu jak nie bende miec premium to bende musial placic zeby wejsc na server ?!!!!

Opublikowano

Podawajcie Mody Które są dostępne do gry MP bez żadnych dodatkowych światów, pamiętajcie że jest to Wojny Gildi czyli głównie Survival bez cubów lwc....Nie możemy zepsuć głównego celu gry pamiętajcie o tym.

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

fajne zagram na 100%

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Opublikowano

Nick w grze: adi393

Premium: [TAK]

Dlaczego chcesz pomóc w testach: Ponieważ sam kombinuje z modami i troche się na tym znam (na dodatek jestem znajomym z klasy admina z Wojen Gildi (nick : LubieMasloX) )

nie ten wzor spisalem

Nick : adi393

Staż w MC : Alpha 1.2.6

Coś o sobie : Znam sie na pluginach

Dlaczego chcesz zostać technikiem? : Ponieważ kombinuje z modami i się na tym znam.

Opublikowano

@Wankej po raaz kolejny a skąd ty to wiesz ile ja wbijam jak masz bana multi się kłania???

i tak jest vanish który daje to ,że nie widac że jesteś na servie a na servie nie mam po co byc bo bany nie działaja a pozatym na servie będe o wiele więcej jak bedzie nowy serv a wankej ty się wogóle nie odzywaj bo ty jesteś osobą która jako 1 powinna bana dostać za całokształt i wyczyny przed resetem, więc żegnam cię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...