Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin Yangi

Minecraftowiecx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy mogl by ktos podac bezposrdeni link do strony gdzie yangi mozna miec za sms ?^^

Przecie ci Gamus podał spis ze stronami...

Przykładowo:

http://www.metin2.cc/

Opublikowano

Jeżeli chcesz kupić na pl"u to wątpie bo na wszystkich stronach jest za eu i w tym Problem^^

767b26711491d.png

Opublikowano

Najlepiej jak wiadomo przez allegro, ale jeśli nie masz konta czy coś to zostaje SMS. Wyżej ktoś podał ci spis ale też coś ci nie pasuje :D Tylko nie daj się nabrać na spamerów w m1: 1kkk yang za sms 1,24zł www.sraka.net. <- takie małe ostrzeżenie :D

Opublikowano

Najlepiej jak wiadomo przez allegro, ale jeśli nie masz konta czy coś to zostaje SMS. Wyżej ktoś podał ci spis ale też coś ci nie pasuje :D Tylko nie daj się nabrać na spamerów w m1: 1kkk yang za sms 1,24zł www.sraka.net. <- takie małe ostrzeżenie :D

Tak zostaje mi sms nie pasuje mi bo ten spis widziale milion razy ja chce jakas strone przez ktora moge kupic yangi sms-em przez kase PL a nie jakies eu kurva ?

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Najlepiej na Allegro.

http://www.mpcforum.pl/topic/332829-tut-strony-na-ktorych-mozna-zakupic-yang/

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

szczerze ? to przydało by mi się takie coś. No ale wątpię że takie coś jest :D

Taka fantazja z mojej strony to powinni dodać do IS, SM za Yang albo wynaleźć jakiegoś Yang Hacka ! Ale to tylko moja fantazja :D

Opublikowano

@Up - Dajcie mu perma bo widać, że same kłopoty beda.

Z tego co mi wiadomo, nie ma takiej strony (moge sie mylic). Moze ktos ci kupi przez allegro za sms'a, ale uwazaj by sie nie dac oszukac.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Nie polecam kupna Yang za sms, ponieważ:

Jest to drogie

W większosci przypadkach oszukują...

Lepiej przelewem, zaoszczedzisz PLN i bedziesz miał wieksza gwarancje na to ze nie zostaniesz oszukany

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To samo co Grosjean, ponieważ do smsa doliczany jest podatek, przez co przelewem kupisz 2x tyle jak nie lepiej niż wysyłając smsa...

Opublikowano

Dobra nic z tego nie bedzie .

Temat do zamkniecia

Na życzenie.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...