Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość rarlon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byly drobne problemy z laczem a ty odrazu skaczesz z morda do mnie bez problemu bo nie mam czasu z Toba gadac czlowieku rozumiem ze hejter jestes ale bez przesady znajdz sobie inny temat bo na Ciebie czasu nie chce mi sie tracic bo przez ten czas wole posiedziec z dziewczyna :)

Co do Ciebie krzysiek z tym moderatorem pisz na skype :) Dostaniesz :) nie ma problemu

Opublikowano

Zaq serwer ma 64 GB i znajduje się w domu administratora i jest serwerem. Po co mielibyśmy stawiać serwer na kompie skoro mamy serwer ?

Serwer jest tymczasowo off bo mieliśmy problemy z kartą sieciową została wymieniona i serwer powinien zostać włączony w przeciągu najbliższego kwadransa.

@Edit: Z powodu problemów technicznych [fedora straciła funkcjonalność ] jesteśmy zmuszeni przeinstalować system na inny serwer zostanie uruchomiony ponownie dziś wieczorem albo jutro z rana.

Z góry przepraszamy za problemy.

Opublikowano

Witam tu ponownie ja ;) O godzinie 21 bedzie serwer gotowy Co do Pana zaq12 powiedzial mi po 5 minutach ze mam neta z tej strony http://pbthawe.eu/

Po czym sie usmialem i olalem go na maxa :) prosze omijac go szerokim lukiem wielki informatyk z podstawowki ;D

Opublikowano

Serwer Dziala zapraszamy. Tak Wgl majax i zaqw sa to koledzy takze omijac ich pelnym lukiem pro elo informatykow :D

Opublikowano

NAJPRAWDOPODOBNIEJ SERWER JEST KAPUT , ADMIN MIAL JAKIES POWODY BY NAJPRAWDOPODOBNIEJ GO ZAMKNAC.CIESZE SIE ZE MOGLEM GRAC NA TAK DOBRYM SERWERZE .

Opublikowano

Mam dla was dwie informacje.

Pierwsza. Serwer powróci za jakiś tydzień gdy znajdę jakiś hosting.

Druga. To był atak hakera i niestety OteQ stracił dedyka ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...