Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość rarlon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngHulidCraft Reaktywacja ! 24/7 Super Maszyna ! Diamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: 78.159.70.148

de2zjo.gifTyp Serwera: 4Fun

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 50

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425569-U363900.png

:) ' alt='emotki_MPC_2015_buzka.png' alt=':)'> '>

1337425578-U363900.png

OteQ,Malylolek,iLubie,Cemarri,akomboo :)

1337425590-U363900.png

Serwer na Dedyku 24/7 zapraszam serdecznie reaktywacja mape dalej budujemy ! :) potrzebujemy pomocy waszej ! im wiecej graczy tym lepiej

1336669726-U363900.png

Sa juz pierwsi Gracze zapraszamy !! :)

Opublikowano

Tak szukamy ale. musisz sie spiepszyc duzo osob chce moderatora ;)) takze powodzenia zycze ! ZAPRASZAM NA SERWER 10 osob sciagnietych na serwer jest rownoznaczne z Vipem ! :)

Opublikowano

Super serwer naprawdę polecam Super H@ pomocny a reszta administracji no cóż to samo co H@ ludzie sa bardzo mili dzialeczki sa duze teleporty działają bardzo szybko spawm super zrobiony sklep też TYLKO GRAC ;)

Opublikowano

To tak po 3 godzinach licznik na max był na 20 osob z czego administracja jest bardzo zadowolona. Zapraszamy wszyskich chcących się dobrze bawić.

Opublikowano

Powiem wam trochę o tej Administracji chodzi mi tutaj o jedną osobę... nie to że chce im źle ale to nie ładnie z ich strony

To tak Jeden z administracji napisał do mnie na gg że mam max 11 lat itp zaproponował mi rozmowę na TS3 żeby mu udowodnić że tyle nie mam wiem że on siedzi na GG ale z jego strony nie dostaje żadnych odpowiedzi na moje wiadomości to ja nie wiem kto tu się zachowuję na 11 lat sory bardzo ale czekam na ciebie dalej :) IP ts3 dostałeś na GG

Opublikowano

Sluchaj a moze tak. Nie chce tracic czasu na Ciebie zapraszam na hulid.sytes.net ip ts3'a tutaj siedze a nie trrujesz mi dupe na gg bo jednoznacznie moglbym Cie zablokowac .. a Tego nie zrobilem takze zapraszam na ts'a

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, lecz serwer wyłączony po tym, jak wykupiłem moderatora, fuq.

dołączenie do MPC: 01.04.2012
100 postów: 04.01.2014

Opublikowano

Powiem wam tyle ten serwer stoi na kompie więc :) mogą być OFFKI

a Admin mi się chwalił że ma dedyka 64gb ram co jest nie prawdą :/

Heh ja widać @up zebrał od CB kasę i zwiał :) tak robi Administracja

Brawo brawo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...