Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Samsung Galaxy S3 czy HTC Wildfire S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się jaki kupić telefon.. co lepsze Samsung Galaxy S3 czy HTC Wildfire S ?

Nie chodzi mi, aby telefon miał jakies bajery, tylko, żeby był fajny w obsłudze, i aby bateria długo trzymała.

Pozdrawiam ;)

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Opublikowano

Jeej, polecam przeczytać specyfikacje telefonów. Galaxy S3 jest kilka razy lepszy od Wildfire S, ale zabulisz za niego koło 3 tysięcy złotych. Ogółem to jest najwydajniejszy telefon jaki powstał, nie sądzę, żeby był Ci taki potrzebny. No i wydaje mi się, że jednak lepiej kupić tego Wildfire S, zapłacisz koło 600 zł za nówke, a do większości gier powinien śmigać. Poza tym... Tak szczerze - potrzebny Ci telefon, który ma wydajność zbliżoną do komputerów sprzed 2 lat? :D

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Galaxy S3 to taki mini komputer. Jeżeli nie chcesz mieć jakiś tam super bajerów to z tych dwóch Wildfire S jest gorszy, ale o 1500 zł tańszy.

image.png 

Opublikowano

Dla mnie sprawa prosta, skoro wymieniłeś SGS3 jako potencjalny nabytek to by oznaczało że jesteś w stanie wydać tak duże pieniążki na telefon, więc bez zastanawiania się bierz SGS3 który w zupełności starczy Ci na kilka lat.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Jeśli chodzi o długość trzymania baterii to na pewno wildfire. [ sgs ma 4,8 cali i 4 rdzeniowy procek 1,4ghz= b. duży pobór prądu z baterii]

Wydajnośc wiadomo sgs .. łącznie ma 5,6 ghz ( 2x więcej niż mój komp oO?)

Ale , na kiego grzyba ci telefon z takimi parametrami skoro gry z takim zapotrzebowaniem będą co najmniej za 2 lata?

@Ps. bardzo dziwne porównanie dałeś Sgs 3 vs Wildfire S już lepiej wyglądało by sgs 3 vs htc one x

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Mam S III i moge ci powiedzieć, że jest bardzo nie poręczny, lecz fajny budową.

Po względem software'u to zwykły android, tylko z nakładką graficzną samsunga, jednak wybrałbym jego.

hardyizory.jpg

/ To co było, nie wróci... /

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wydaje mi się ,że lepszym rozwiązaniem będzie

HTC Wildfire S.Ale to tylko moja opinia.Ty będziesz go użytkować i Ty musisz wybrać Go pod Siebie.

:)

Pozdrawiam

mca.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dla mnie porównanie bez sensu.. SGS III jest to smartfon z najwyższej półki, zaś Wildfire S jest tzw. low-endem, czyli "dla mniej wymagających" ;), dzieli je różnica ponad 1,6k za które można dostać spokojnie poprzednią generację S.Galaxy, czyli SIII.. Jeśli masz pieniądze to bierz SGSIII.

Opublikowano

Wybierasz

Fiata 126p = HTC

Czy

Golfa 6 = SGS3

jako twój pierwszy samochód, w którym można się pokazać... Chyba nie będę pisał dalej..

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...