Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Lochy i KDhack

zlotycsw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gdy odpalam KDhack i włączam Mobkillera wchodzę na mocne lochy i "usuwam" wszystkie mobki zbieram loot i wszystko byłoby fajnie z tym ,że ścieżka nie otwiera się dalej, bossy się nie pojawiają tym samym nie zdobywam esencji;/

Macie może jakiś patent żeby zaliczało mi mobki i otwierało ścieżki??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ZARABIAJ PRZEZ INTERNET KLIK

Opublikowano

dziala ci teraz kdhack??? mi wczoraj jeszcze działal a dzisiaj sie normalnie wlaczy ale gra sie z nim nie włącza;/

A nie teraz sprawdziłem i wogule 4story mi sie nie wlącza a tobie działa?

Każdy kolejny + motywuje mnie do dalszej pracy.

kocur5_4_1.png

Daj +

Opublikowano

Żeby przejść dalej podchodzisz pod kamień który blokuje dalszą ścieżkę i po prostu zaznaczasz w okienku hacka -> mapteleporten i następnie na mapce klikasz żeby cie przeniosło nieco dalej aby minąć ową przeszkodę.

Chcesz zarobić na KK bądź po prostu nieco dorobić poprzez internet ?

Pisz pw a przekaże Ci całą moją wiedze na temat pewnego serwisu z którego wyciągam ~ 200zł miesięcznie :D

Opublikowano

Żeby przejść dalej podchodzisz pod kamień który blokuje dalszą ścieżkę i po prostu zaznaczasz w okienku hacka -> mapteleporten i następnie na mapce klikasz żeby cie przeniosło nieco dalej aby minąć ową przeszkodę.

Nie chodzi mi o samo przejscie przez kamień, robie to flyhackiem. Problem w tym, że nie pojawiają mi się kolejne bossy z których dropi esencja ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ZARABIAJ PRZEZ INTERNET KLIK

Opublikowano

Esencji nie wydropisz przez KD'hacka . Bosa musisz ubić własnoręcznie zeby ci poleciala esencja, mialem to samo na 4story Nexon, jednak bosa trzeba bylo ubic samemu zeby wyleciala esencja bo z tego bossa jest pozniej 4 nastepne .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...