Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk]Nowy Serwer Dedykowany [30 Slotów]Terraria-serwer.pl

ProExtaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra Wiadomość

SERWER ZOSTAŁ WYŁĄCZONY NA ZAWSZE Z POWODU

BRAKU PRĄDU

omg-icon.png

R.pngZbawicielR.png

wybierz_serwer.png

Włożyliśmy wszelkie starania i poświęciliśmy dużo czasu na to, żeby nasze serwery rozwinęły się, jak najlepiej!

Opublikowano

Zmieniam zdanie serwer do D**y.Co dzień musze nowa postaci zrobic.Dostalem Bana.J tyle se pogralem NIE POLECAM.

- Proszę nie rozbrajaj mnie bo takich przypadków jak ty to miałem już kilka po prostu co tu dużo mówić wystarczą dwa słowa "DZIECI HAMACHI"

- Tak samo zmieniam zdanie i jesteś dzieckiem 12 letnim który nie umie grać bez cheatów oraz nie potrafi się dobrze zarejestrować na serwerze.

- "se" proszę weź słownik i usiądź przed nim a nie grasz w Terrarie to na pewno wyjdzie ci na dobre uwierz mi:)

- Oraz polecam tobie nadal granie na serwerach hamachi ponieważ gdy wejdziesz na jakiegoś dedyka to nie będziesz się potrafił dobrze zarejestrować i będziesz miał ten sam problem co tutaj.

Zapomniałem jeszcze coś dodać :

- Jeżeli wchodzisz na serwer i myślisz że dostaniesz wszystko za darmo to się mylisz ponieważ u nas każda osoba jest równa i zaczyna od zera (Takich ludzi jak ty "Tępimy".

- Co do rejestracji na serwerze to nagram specjalnie dla ciebie tutorial i wyśle ci na pw może ciebie czegoś nauczę.

wybierz_serwer.png

Włożyliśmy wszelkie starania i poświęciliśmy dużo czasu na to, żeby nasze serwery rozwinęły się, jak najlepiej!

Opublikowano

1.mam 13 lat. 2.pomwinieneś mi pomagać w usterkach. 3.stojsz na respie i nic piszą Help admin a ty nic.nie mam zamiaru tego dłużej ciągnąć. Przepraszam i dowidzenia.

Opublikowano

Nie polecam serwera. Mój nick to FeHnE. Admini to dzieci i tyle.

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

Serwer Już jest bez hasła Zapraszamy [małe zmiany]

wybierz_serwer.png

Opublikowano

1.mam 13 lat. 2.pomwinieneś mi pomagać w usterkach. 3.stojsz na respie i nic piszą Help admin a ty nic.nie mam zamiaru tego dłużej ciągnąć. Przepraszam i dowidzenia.

1.mam 13 lat - to faktycznie się dużo pomyliłem to nie zmienia zdania że, nadal jesteś dzieckiem które nie potrafi grać.

2.pomwinieneś mi pomagać w usterkach. - Jakich usterkach ? rejestracja to usterka? każdy człowiek chyba potrafi przepisać [/register hasło następnie /login hasło]

3.stojsz na respie i nic piszą Help admin a ty nic - Jak napisze "mam z/w" raz na 2 godz ponieważ nie jestem w stanie siedzieć cały dzień przed monitorem i się nie ruszać z fotela w przeciwieństwie do ciebie.Jeszcze dodam że nie pomogę wszystkim na raz nie jestem robotem...

4.nie mam zamiaru tego dłużej ciągnąć - Ja już tak samo nie mam siły do takich ludzi jak ty

5.Przepraszam i dowidzenia. - Ja tak samo ciebie Żegnam raz na zawsze.

wybierz_serwer.png

Opublikowano

Polecam serwer, miła atmosfera, spoko ludzie, pomocni, (dziękuje tym 3 osobom za pomoc na starcie.) Zapraszam wszystkich. (:

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Mhm, fajnie, miałem 25 platynów, pełno zbroi i broni w skrzynkach, a tu bum, i zmiana mapy, pzdr, nie polecam.

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Mhm, fajnie, miałem 25 platynów, pełno zbroi i broni w skrzynkach, a tu bum, i zmiana mapy, pzdr, nie polecam.

Domyślam się że nie ogarniasz języka Angielskiego w najmniejszym stopniu.

Jeżeli była zamiana mapy to się nie traci przedmiotów.

ps: Zacznij grać w Tibie tam ciebie nauczą jak zdobywać eq co 5 minut od nowa.

nie wejdę. po zdobyciu cloud in a bootle pisze że muszę ją usunąć z eq.. czemu zabraniacie cloud in a bootle?

- Każdy nowy gracz musi posiadać nową postać.

- Czytaj to co pisze gdy się wchodzi na serwer...tam jest wiadomość jak byk napisana.

wybierz_serwer.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowe IP SERWERA : 195.117.144.50

Została zmieniona maszyna z systemu linux na windows.

ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO GRY!

wybierz_serwer.png

Opublikowano

Loguję się na server i loguję, a tu nic ._. Robicie coś z servem, czy może to tylko u mnie?

Cały czas connecting >.>

Tak, serwer jest w "remoncie", wczoraj dowiedzialem sie od wlasciciela, ze uruchomi serwer wczoraj wieczorem. Niestety, z tego co widze tak sie nie stalo, byc moze jakies nieoczekiwane problemy, nie wiem dokladnie co moze byc przyczyna. Jeszcze na koniec tylko powiem info. dla tych, ktorzy juz graja, postacie zostaja bez zmian.

Aha, tak na marginesie zaznacze, ze na stronie serwera wszystko jest opisane, wystarczy chciec zajrzec :>.

~Lumix.

1822249.png

Opublikowano

Serwer Już Działa Zapraszam wszystkich do gry!

wybierz_serwer.png

Opublikowano

Nie polecam nie mam nic do adminow i graczy ale wszedlem na serwer stara postacia i ok rozumiem mam mic nowa postac to ja zrobilem i gralem sobie chwilke i taki fajny gracz dal mi eq (mieczyk kilof i cos jeszcze) i sie okazuje po wylogowaniu ze musze te eq wyrzucic. Nie polecam serwera wole sobie na singlu pograc. Sora za bledy ale spiesze sie i pisze to bo zaraz jak dostane odp to napiszesz kup sobie slownik ( mi nie dziala na klawiaturze te " l , o , n ... "

Opublikowano

Nie polecam nie mam nic do adminow i graczy ale wszedlem na serwer stara postacia i ok rozumiem mam mic nowa postac to ja zrobilem i gralem sobie chwilke i taki fajny gracz dal mi eq (mieczyk kilof i cos jeszcze) i sie okazuje po wylogowaniu ze musze te eq wyrzucic. Nie polecam serwera wole sobie na singlu pograc. Sora za bledy ale spiesze sie i pisze to bo zaraz jak dostane odp to napiszesz kup sobie slownik ( mi nie dziala na klawiaturze te " l , o , n ... "

1. Kup słownik 1720.gif

2. Jeżeli musiałeś wywalić przedmiot to jest spowodowane twoim ruskim rosja.gif łączem internetowym ciągniętym z Bangladeszu bangladesz.png na lewo

wybierz_serwer.png

Opublikowano

Na serwerze grają same dzieciaki, dosłownie cała mapa zaśmieciona jest latającymi klockami, nie ma miejsca na budowle, admin prawie nie wchodzi na serwa. STANOWCZONE NIE POLECAM !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...