Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Wykonanie misji kilka razy

IceWar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dobry patent tylko jak ja mam neta offnać skoro mam stałego ;]?

W połączeniach sieciowych wyłącz. Jak nie to odłącz kabel.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Ok wytłumaczę od początku:

Są misje startowe z nich możemy dostać dobre itemy np. za zebranie 10 prometium 1k uridum Wiec tak.

Gdy już zrobimy misje które nas interesują , rozłączamy neta nie wyłączając gwiezdnej mapy, następnie czekamy aż na gwiezdnej mapie pojawi nam się ikonka ze utracono połączenie , włączamy neta i szybko naciskamy na tej ikonce połącz (czy coś takiego) i nam zniknie jak zobaczymy ze jest już net odświeżamy stronę i możemy od nowa robić te misje .

Przejrzyściej się tego nie da opisać wiec tym którzy nie maja za grosz wyobraźni jak to zrobić nic na to nie poradzę mi to działa (30k uridum )

Opublikowano

Czekaj spróbuje jeszcze raz ale ostatnio i wstawie edita...

@edit działa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kocham cię stary.

Opublikowano

na LF3 chyba nie działa :/ bo klikam aby ulepszyło osłonki i mi od razu zalicza i się na pomarańczowo podświetla :/ zanim zdążę odpiąć kabel :/

Opublikowano

Nie lepiej LF3? Zrobiłem tak: zrobiłem misje, odłączyłem neta, podłączyłem, kliknąłem połącz ponownie i odświeżyłem stronę z mapą i nic.

obraz24.png

Opublikowano

nie bo jak sie zrobilem konto przez darkorbit /prezent to tego konta odziwo nie mialem wlasnie nie wiem czemu ;/

tzn normalnie wbilem na ten serwek na ktory konto zakladalem później sie znou loguje a tu nie mam zednego servera do wyboru

Brak konta ;/

Opublikowano

@up jak tak samo próbowałem sprzedawać po 1 promerium i się przelogowywać i nic.

Taką odpowiedź se możesz w D**E wsadzić tylko posty nabijasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...