Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] GM na IP & brak lvl obok nicku

Kuń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiecie w sf2011 gm dziala bez potrzeby podawania dobrego IP postaci ale da sie to wlaczyc zmieniajac locale na singapore wtedy zniknie lvl obok nicku i powroca gm na IP ;)

Proste , logiczne bez przesilania waszego mozgu.

Opublikowano

sa tez inne locale co np auth moze dzialac inaczej albo cus innego. Trzeba sie zainteresowac tym ;)

Opublikowano

szukaj prosze bardzo. Byl tut o usunieciu lvl obok nicku w kliencie i stworzony przezemnie (alchemik1) a ten jest serverside + gm na ip ;)

Opublikowano

Z tym lokale można dużo zrobić wystarczy zmodyfikować lokale (serwerowe) na locale metin2.us i powinno być 10 ku do g1.To jest tylko spekulacja mogę się mylić jednak jak ktoś sprawdzi niech da jakieś info ;)

Opublikowano

Słabe , stare.

Nic nowego.

stary to jest twoj mozg , sam o tym nie wiedziales i bedziesz hejcic teraz ^ ^

Niby zajebiście ale syserr rypie błędy że brakuje folderów w data/monster, na germany tego nie było xD

co ma locale do data?

Opublikowano

No nie wiem własnie, ale mi wyrypało błędy typu że brakuje motlist.txt w folderze który nie istnieje. Wszystkie foldery zaczynają sie na naga coś tam xD Jak się nie mylę to te nowe trole czy coś

Opublikowano

Wejdź na ftp do /data/monster i utwórz te foldery, których brakuje. Następnie wklej do nich motlist.txt od nag albo po prostu puste pliki .txt

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Słabe , stare.

Nic nowego.

ta i dopisz jeszcze, że wiedziałeś to pierwszy.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Słabe , stare.

Nic nowego.

Wypad hejterze z tego forum.. Nikt takich tutaj nie będzie tolerowal.

Tut bardzo przydatny i prosty tut zdecydowanie nie było.

Opublikowano

Z tym lokale można dużo zrobić wystarczy zmodyfikować lokale (serwerowe) na locale metin2.us i powinno być 10 ku do g1.To jest tylko spekulacja mogę się mylić jednak jak ktoś sprawdzi niech da jakieś info ;)

bullshit, swego czasu też się na to napaliłem, sprawdziłem każde locale na 2089 i nigdzie nie było 10ku do G, nawet na korea. Game YMIRa znacznie się różni od Game, które ma G4D, Z8Games i TEC. My dostaliśmy to "powszechne" game, a Perła siedzi na Metin2.co.kr. Co nie zmienia faktu, że 10ku do G było na MPC.

@TOP: przydatne jedynie na dedyki, no-hamachi i hamachi odpadają ;)

@TENMA: dałbyś radę zrobić jakiegoś fixa, żeby level przy nicku nie znikał?

57199140501148694665.png

Opublikowano

bullshit, swego czasu też się na to napaliłem, sprawdziłem każde locale na 2089 i nigdzie nie było 10ku do G, nawet na korea. Game YMIRa znacznie się różni od Game, które ma G4D, Z8Games i TEC. My dostaliśmy to "powszechne" game, a Perła siedzi na Metin2.co.kr. Co nie zmienia faktu, że 10ku do G było na MPC.

@TOP: przydatne jedynie na dedyki, no-hamachi i hamachi odpadają ;)

@TENMA: dałbyś radę zrobić jakiegoś fixa, żeby level przy nicku nie znikał?

Zawsze mozna wlaczyc samych gm na ip.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

na klienta :

This difference file is created by The Interactive Disassembler
metin2client.bin
001B3A68: 4C 00
001B3A69: 76 00
001B3A6A: 20 00
001B3A6B: 25 00
001B3A6C: 64 00

żeby nie było widać ,koniku dawałeś : D

EDIT:

Zaraz sprawdze to w game ; p

4funmt2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...