Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zbieranie na FE

xXAversusXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Aktualnie zbieram na FE, mam już:

- Goliatha

- Rozszerzenie slotów [+10]

- Wszystkie potrzebne dodatki

- Dron naprawczy IV

- 1 B02 ;/

- 15 Generatorów GEN-7900

- Wyrzutnię HST-2

- Mam wszystkie designy z handlu

------------------------------------------

Inne:

- Skylab wszystko na 9

- Leonov [Latam nim bo narazie jestem na 1 gali bo mam słabe eq]

-10lvl [Nie mogę już bocic na x-1]

- Konto Premium

------------------------------------------

Brakuje mi:

- 8 irisów

- 14 B02

- 31 LF3 ;/

- Dodatkowej hali

-------------------------------------------

Proszę o porady. Jestem z VRU, gram na serwie pl2. Używam BoxyBota ale są mierne efekty. Proszę o pomoc jak uzbierać na ww rzeczy.

Najprawdobodobniej będę je zbierał w takiej kolejności:

1. 14B02 i 23LF3

2. Dodatkowa hala w hangarze

3. 8 irisów

4. 8LF3

Proszę o pomoc na czym mam zarabiać urkę i kredyty, oraz na czym bić poważanie?

Opublikowano

yy... obydwie konfy na ful speed w drony osłonki niewidka i puszczasz na 3-2 lub 3-5 , 3-6 i zostawiasz go na tydzień bot lata 24/7 dobrze by było jak byś miał premke ale jak nie masz też da rade tylko mniej uri będzie bo za naprawy będzie ciągnąć i jak ci 2tys urki na 1h zbierze to będzie dobrze :)

Opublikowano

To i tak nie zmienia faktu, że leonov pójdzie w cholerę. A wole już mieć te 10 speeda w plecy [bez podkręcania] i kupić vegę niż spearheada. Bo vegę mam za 1kk kredek a spearheada za uridium ;/. Narazie plan mam taki chyba że kupuję vegę za 1kk i kupuję nową halę w hangarze i potem latam vegą. A i czy inni gracze mnie nie widzą jak latam na niewidce?

Opublikowano

uzbieraj z 2 dyszki u kup kredki u Necrosa albo kamieniarza mój kolega zrobił FE bez pp w tydzień pod rząd wylicytował 7 irków po 98 mln stawiał :)

Opublikowano

Po co ci leonov? Kupno hali żeby wsadzic leonka gdy nie masz fullki to strata uridium. Kup vege, pare oslon, lf3 i będzie elegancko.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

A LF3 i B02 za co wylicytuję? Bym ze 100zł musiał na kredy wydać żeby zrobić full LF3, B02 i Irysy.

@up. Chyba mnie nie zrozumiałeś. Ja już mam leonka i nie chcę go tracić dlatego chcę drugi hangar na vegę/golca.

Ja narazie poboce sobie, pozbieram kredki nakupuję LF3, B02 i Irysy w międzyczasie za uzbierane uridium kupię hangar i wrzucę tam golca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...