Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] wirus sality ! (prosze o nie usuwanie tego tematu ! )

poczekajta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc. przejdze odrazu do rzeczy , nie sprawdzajac programu z innego forum wrzucilem go tutaj ( program nazywa sie proxy changer ) byl w nim wirus sality (ten o to wirus niszczy pliki exe i chyba dll ale nie jestem pewien) jak sie go pozbyc ? z komputera trudno jest go usunac ale jest sa na niego sporoby najlepiej zrobic format calego kompa ( nie zapisujac NIGDZIE plikow !!!!!) a jesli ktos nie chce zrobic formatu musi skanowac komputer anty wirusem z tej strony (http://www.dobreprogramy.pl/Dr.WEB-CureIt,Program,Windows,12976.html) odrazu mowie ze tego nie da sie wlaczyc normalnie ! ale jak go wlaczyc ? zmieniajac .exe na .com ( czyli zamiast nazwa programu.exe dajemy ja na nazwa programu.com) skanujemy komputer do puki nie bd mieli zadnego wirusa na kompie !

Opublikowano

Sality, groźny wirus. Jak ktoś pobierał, poczytajcie w google o usuwaniu.

Im szybciej tym lepiej go usunąć!

Opublikowano

to ze program dotyczyl darkorbit ! boze....

Sality, groźny wirus. Jak ktoś pobierał, poczytajcie w google o usuwaniu.

Im szybciej tym lepiej go usunąć!

ja z nim walczylem chyba z 2 dni ;3 ale i tak zrobilem potem formata bo to sensu nie mialo
Opublikowano

dobrze, że napisałeś... :P

w najbliższym czasie chciałem pobrać to :D

A tamtemu co wrzucił to, bana dać! :P

­Keelah se'lai

Opublikowano

Jak macie najnowszego ESET 5 , nie powinno być z tym virkiem żadnego problemu. Jeśli owy ant vir posiadacie , i mieliscie tego virusa , polecam go zgłosic do analizy (eset live griding czy jakos tak) , aby oni go tam przeanalizuja , i wydzą aktualke. zawsze satysfakcja ze pomoglo sie w zwalczeniu tego ścierwa ... ;)

Opublikowano

wirus ogolnie jest juz dlugo jest wykrywalny ale ja pliku nie przeskanowalem a anty vira wylaczonego mialem wiec ... ze tak powiem zjebalem :D

Opublikowano

Tu się nie zgadzam można poprzenosić pliki typu zdjęcia czyli jpg, bmp filmy typu .avi .mpeg itp. muzykę .mp3 itp. oraz dokumenty.

Nie wolno przenosić plików wykonywalnych czyli bibliotek .dll , .src oraz .exe

Nawet jak będziesz miał jakiegoś antywirusa którym będziesz chciał przenieść jakiś plik wykonywalny to i tak ci nic nie da.

Gdyż sality podmienia plik autorun.inf odpowiedzialnego za odtwarzanie dysków przenośnych.

Jeśli ktoś nie ma możliwości formata zrobić to zapraszam do działu komputery z logiem OTL.

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...