Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bug na e-mail

Bruzus96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niestety nie ma takie mozliwosci nie ma. Mozesz w ostatecznosci napisac do supportu. Bedziesz musial im podac rozne dane ktore podawales przy zakladaniu konta

niestety nie ma takie mozliwosci nie ma. Mozesz w ostatecznosci napisac do supportu. Bedziesz musial im podac rozne dane ktore podawales przy zakladaniu konta

Jeśli pomogłem?! Daj Lajka :D

Opublikowano

Ty sie lepiej przyznaj komu chcesz konto buchnąc -.-

Jak zapomniałes hasła na poczte to pisz do dostawcy poczty i podaj szczegółowe dane napewno ci pomogą.

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

O ile wprowadziles prawdziwe imię, nazwisko, date ur to wystarczy dowód zeskanować i wysłać do dostawcy.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w tym problem nr tel i dane podalem wymyslone ae pisze teraz z BP i pisza ze moga to zmiec jak im tam os tam podam podaej im to oni nic nierobia jakpisze o z tym zrobili to znow mi wysylaja to co mam im podac ;p lol wkoncu BP o nie :D ale jak os znajdzieie t piszie

Opublikowano

w tym problem nr tel i dane podalem wymyslone ae pisze teraz z BP i pisza ze moga to zmiec jak im tam os tam podam podaej im to oni nic nierobia jakpisze o z tym zrobili to znow mi wysylaja to co mam im podac ;p lol wkoncu BP o nie :D ale jak os znajdzieie t piszie

chyba jest program do zmieniania e-maila bez potwierdzania ale niewiem czy jescze dzila kiedyś mi kolega zmienił ale nie chciał powiedzieć jak
Opublikowano

takich rzeczy nikt na forum nie powinien podawać, potem by tylko konta ginęły, dużo jest takich popierdolców co kradną

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Dlatego nikt nie podaje, dużo jest osób ktorzy mają ten program, tylko ciężko ich zdemaskować.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wiesz ja tez kiedys mialem programow a programow ale niekradlem innym kont tylko mialem niektore dla bezpieczenstwa i odzyskiwania kont kumpli tylko raz nieudalo m isie odzyskac mojego skradzionego konto wiec podalem goscia na pieski po tym jak na pl1 rozeszla sie wiesc iz bylem na pieskach koles sie posral i wszedl na mojego ts i oddal mi konto razem z poczta tylko zebym wycofal zeznania z policji . jeden plus tego ze 2 tygodnie niegralem bo m iukradl ale nabil mi 3 mln x2 itp pelno bialki i rsb szykowal pewnie sobie an wylot a tu bach musial mi je zwrocic ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...