Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Noga czy internet?

Idefis

Noga vs Internet  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Noga czy Internet?

• Wole zachowac swoja noge
      30
    • Wole miec Internet
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Zawsze jak widzę kolegów to się pytam co by wybrali, odciąć sobie nogę czy być bez internetu ( jestem osoba szalona bez wstydu najmniejszego xD ) i odpowiadają mi ze wolo być bez nogi xD.

a wy?

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Specjalista
Opublikowano

Bym odciął sobie jedną nogę, żeby mieć internet, a drugą żeby mieć komputer. Bo do czego mi internet bez komputera, a no i prąd to może małego palca bym się pozbył.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Internet jest rzeczą świetną, ale czy noga byłaby właściwą ceną? Zawsze pozostaje telewizja xD

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

Po prostu prześmieszne... Może pomyśl najpierw jakie nieszczęście jest to dla ludzi z takim kalectwem?

To nie jest temat do żartów...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

@up

nie śmieje się z tych co maja kalectwo, to tylko temat aby zobaczyć czy internet jest tak ważny dla ludzi. A ze nie rozumierz żartów to nie moje wina, może wyjdź na dwór zabaw się czy coś i poznaj kolegów ;).

TQ93

telewizja to cos innego, a pytam sie od Internet czy noga w telewizje w to nie mieszaj :P.

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Bez nogi nie pograłbym sobie w piłkę . Taki chuj walić internet zawsze można napiać sms albo jakoś na tel :D

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Ciężko powiedzieć, zastanawiam się bardziej nad internetem xD

Wole noge :)

Opublikowano

Wolałbym mieć noge bez internetu można żyć bez nogi już nie :).

Powiedz mi jak można nie żyć mając tylko jedną noge ?

Internet .

@Down

Aaa.. To chyba , że .

Opublikowano

To była przenośnia.

Zastanów się brak nogi to brak uprawiania sportu/ciężko ci będzie w przyszłości/Cieżko o prace itp.

Więc takie życie to dla mnie nie życie.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Szczerze skoro chcesz żyć bez nogi to byś nawet nie był w stanie korzystać z internetu, byś się załamał psychicznie :), jeszcze się nie zdziwię jeżeli los Wam sprawi niespodziankę i stracicie tą nogę(nie życzę Wam tego).

@top

Życie bez internetu.

Opublikowano

Siema.

Zawsze jak widzę kolegów to się pytam co by wybrali, odciąć sobie nogę czy być bez internetu ( jestem osoba szalona bez wstydu najmniejszego xD ) i odpowiadają mi ze wolo być bez nogi xD.

a wy?

Idź się leczyć ziom.

Opublikowano

Chyba wiadomo, że wole nogę, jakbyś o internecie nie wiedział/a, to byś gówno robił/a i nie zakładała takich tematów. Oo

Opublikowano

@up

A ze nie rozumierz żartów to nie moje wina, może wyjdź na dwór zabaw się czy coś i poznaj kolegów ;).

I masz ku*wa efekty zycia bez nogi czlowieku! Szkola dla niepelnosprawnych ruchowo tez istnieje, moze sie zapiszesz?

@TOP

Jasne ze wolal bym zyc bez neta.

Do tych co by dali sobie noge odciac "Znajdzcie sobie jakichs znajomych" :)

Opublikowano

Po prostu prześmieszne... Może pomyśl najpierw jakie nieszczęście jest to dla ludzi z takim kalectwem?

To nie jest temat do żartów...

Zajebales jak hanka w kartony ... to co jak ktos napisze temat ktory skuter wybrac to ty tam napiszesz "przesmiesze...Moze najpierw pomysl ile ludzi chcialo by miec taki skuter lecz nie maja na niego pieniedzy ? " "To nie jest temat do zartow"

Wole miec 2 nogi ez PC da sie zyc ^ ^ jedynie w zime i jak pada deszcz nudaaa

Opublikowano

Chcę wam tylko uświadomić, że wybierając internet skazujecie się na internet, bo bez nogi jesteś niepełnosprawni, więc odpada u was sport, wszelkie ciekawe przyjemności. Nie warto byłoby chyba tak "ryzykować". Co za pewność, że ACTA nie zamknie internetu za rok dwa? xD

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

Tych co dali że wolą mieć internet powinno się odrazu leczyć...

Wgl skąd takie pytanie...

Wolałbyś pożyć 50 lat bez internetu, czy 5 lat z internetem ? ...

Pomyśl co twoi rodzice by czuli, jakbys im to powiedział.

Mamo dam sobie uciąć noge jak mi dasz internet ....

OkeanoS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...