Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Takie małe mam pytanko

McKropek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, chciałbym się zapytać jedną rzecz dot. mojego konta. Nudząc się wlazłem na stronę Minecrafta, zalogowałem się i weszłem w zakładkę HELP. Coś tam kliknąłem, wyskoczyły mi jakieś rodzaje konta Mojang. Zainterosowało mnie jedno z nich a mianowicie:

Migrated Premium (Mojang Account)

• You have migrated your premium account to a Mojang account
  • You use your email address and Mojang account password to log into the game and Minecraft.net You can no longer log into Minecraft.net with a username.
  • When logging into the game, your username and Minecraft account password will still work for now, but this will be phased out eventually.

No i zmieniłem mój login na email. I teraz pytanie. Czy ktoś wie czy można wrócić do starej nazwy bo emaile często zapominam a login miałem taki sam jak nazwe w grze wiec było mi łatwiej. Jeśli ktoś coś wie poco to naco to to niech napisze czy to co uczyniłem dało mi coś szczególnego i jeśl da się wrócić do poprzedniego stanu to jak to zrobić?

Będą like

Opublikowano

na gratuluje login jaki masz to taki masz nick w grze ... -.- a do tego jak zmieiłes to tak zmienisz albo zapamiętaj swój e-mail

Opublikowano
na gratuluje

thanks

ale mój nick w grze się nie zmienił tylko do logowania

@down

dajcie mu bana/warna za reklamy i spam

Opublikowano

nie spamujcie tylko zgłoście a nie .. no wiem że chcesz to zmienic do logowania na minecraft.net to popacz na stronie ale chyba tak to nie potrzebne chyba nie zmieniasz skina co 5 min

Opublikowano

@up

Często gram na innych kompach. Skinów nie zmieniam za często (raz na 3 miechy może :P). Tylko ostatnio mi sie minecraft znudził i jak wróciłem do niego musiałem sobie przypominać jak się miałem logować :P

Opublikowano

@2up

Przypuśćmy że nie grałem Minecrafta rok/dwa. Jako że gram w dużo innych gier z rejstracją mam w pisdu maili. Dlatego sie pytam bo jest duże prawdopodobieństwo że zapomne zwłaszcza że mam z 20 maili z których korzystam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...