Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje sposobu na bana

Mariuszek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy istnieje jakiś sposób na brak bana w sensie kiedyś widziałem na forum taki trik ze zmienianym emailem czy coś czy istnieje coś teraz takiego żeby nie dostać bana lub żeby jakoś można było grać nawet jak się bana dostało

Opublikowano

Raczej to już nie działa. Jeżeli odwołanie nie pomaga to niestety musisz odczekać karę ;P Ja dostałem bana na 21 lat, zostało 19 :P

skpUo.png

Opublikowano

na zmiene maila teraz czekasz 7 dni . Do tego czasu 100 cię zbanują;)

Niestety nie ma sprawdzonego sposobu w 100% na uniknięcie bana

Chyba ze granie czysto.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

O ile dobrze zrozumiałem to chodzi Ci o bana ale w metinie a nie na forum jeżeli tak to nawet się nie możesz zalogować ponieważ piszę że masz kare blablabla i tyle napisz odwołanie lub poczekaj aż kara minie.

Pozdrawiam!

29wr21h.png

Opublikowano

Jest sposób, zrezygnowanie z hacków. Prędzej czy później, i tak cię gameforge dorwie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Sposob z e-mailem dziala nie sprawdzaliscie to nie mowcie, bynajmniej ja tak juz 2x uniknolem bana. i boce dalej :D Ave m2bob :D

Opublikowano

to bylo mozliwe przez jakis czas, potem only fake. tylko odwolanie

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Nie ma teraz takiej możliwości, było to wcześniej gdy zaczęły dopiero powstawać hacki ( pamiętam te czasy mh by banjo <3 ). Mój kolega sam wyłapał bana na 61lv z eq+9 na 20 lat około na sh i nieodrzucanie mobków, ale to dawno. Teraz tylko odwołanie co nie wiele daję

Opublikowano

Piszesz o unbana -.- Nie radzę używać cheatów itp. Ja osobiście gram czysto i jestem z tego dumny ;)

"Respect must be earned. One wrong move and you're dead."

Opublikowano

Sposob z e-mailem dziala nie sprawdzaliscie to nie mowcie, bynajmniej ja tak juz 2x uniknolem bana. i boce dalej :D Ave m2bob :D

przeciez nie daje się bana na podstawie emaila konta tylko loginu czy tam czegos, co się nie zmienia...

Opublikowano

email ma wiele do gadania uwierz :) masz przyklad :)http://www.youtube.com/watch?v=CjEd4omdZO4 napisalem odwolanie po 1 w filmie niema nagranego servera czyli niepokazane ze to s24 po 2 jakosc jest slaba więc niewiadmo co i jak a po 3 inc nieprzyszlo mi na maila bo moj mail to [email protected] a nie [email protected] :D i takie cos napisalem w odwolaniu i JoCbLubic dalej jest :-) tylko bez eq bo rozdalem dla klasy :D

Kradne , gwalce i zabijam

azwgvn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...