Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] LoL ace client tut

Deco12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka szukam TuTa co i jak z ace clientem wyskakuje mi jakis bląd przy patchowaniu dlatego zwracam się do was z prośbą o jakiegoś tuta na temat ace clienta

Opublikowano

Spróbuj opcji napraw która jest w ace ctmanager jakoś tak ja miałem to samo dzięki diazowi naprawiłen możliwe też że musisz mieć najnowszego frameworka

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

framerwork 4.0 instaluje sie patch w dobrej kolejnosci ale przy muzyce tzn. w ostatnim etapie patchowania wyskakuje jakiś erorr jesli kojarzycie to pomóżcie jak co to potem dam ss jeśli bedzie potrzebny

@EDIT

wyskakuje że system windows nie może odnaleźć pliku "za.exe" upewnij się że wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie dzieje się to gdy aktualizuje dzwięki i archiwa

Chwile puźniej wyskakuje kolejny error :

An error occured while execution !

Error : 13

Description :

Unable to run update/expanding process (za.exe ) -- TImeout of ProcessWait().

Ensure that you run the updater as administrator (right click => run as ) an that no secruity software is blocking the updater process .

Opublikowano

Ściągnij od nowa tego patcha możliwe że źle się wypakowało to też miałem ale tylko ten patch nie chce się zainstalować czy inne też ?

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

ściągłem clienta 3.29 potem patcha 3.30 i ten niechce się wlasnie zainstalować jak instaluje potem 3.31 to erorr no bo musi być wersja 3 .30 pierw zainstalowana

Opublikowano

2 możliwości :

Firewall blokuje te pliki (wyłącz antywira na czas aktualizacji )

Próbujesz zainstalować Ace Clienta na koncie NIE administratorskim komputera .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

@up

film prywatny ;c

@ 2x up

anty vir wyłączony na koncie administratora i uruchamiam jako admin ;c

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...