Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kowal pytanie.

Kruncher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pytanko dotyczące kowala gildijnego. Czy jeżeli u zwykłego kowala, mam 90% szans na ulepszenie itemka (Kamer tak pokazuje), to u gildyjnego kowala, który podobno daje dodatkowe 10% na ulepszanie itema mam 100% szanse na ulepszenie? Pytam bo mam Riba i sobie go chcialem troche ulepszyć :P

Opublikowano

No to daje cos ten gildyjny kowal w takim razie?

tak daje :) ale np jak masz 80% na ulepszenie to u gildijnego masz 90% tylko ze jak u zwyklego masz 90% to u ggildijnego masz tyle samo bo nigdy nie będzie 100%...

Opublikowano

No to daje cos ten gildyjny kowal w takim razie?

Zawsze gildijny kowal / dt kowal coś daje. Jakby nic nie dawał, to by nie był do kupienia (tzn. ziemia z kowalem). Daje z 85-90%. Zależy od itema.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze pamiętam ale gildyjny daje o 10% (chyba) więcej szans na pomyślne ulepszenie przedmiotu niż u zwykłego kowala. W sumie wszystko zależy od farta i od szczęścia w metinie (staruszka).

Pozdrawiam!

29wr21h.png

Opublikowano

@UP

Szczeście w metinie nie ma nic do tego. Jeżeli nie masz szczęścia u staruszki to daje ci ona amulet karmy. On nie zwiększa szczęścia tylko zwiększa drop YANG przy pechu.

Opublikowano

Jakby było 100% u kowala to po przeniesieniu itemku na kowala to musiałbyś klikać tylko OK a 100% nie masz więc trzeba potwierdzić przyciskiem TAK :) Gildyjny daje troche więcej % ale ja i tak wole kupić item niż się denerwować :c

Opublikowano

Powiem tak. Nigdy nie ma 100% u kowala. Obojętnie jakiego.

chadapng_rsxanaw.png

"Jak pewnie wiesz nie przyszedłem tu by przegrać,

Poczekaj brat na puentę niech runda się rozegra!"

Opublikowano

Kowal gildyjny posiada 80% na pomyślne ulepszenie przedmiotu.

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...