Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Pytanie nt.zakupu premium minecraft

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie najlepiej zakupić mc? i czy da się zapłacić złotówkami na minecraft.net czy tylko dolarami.

Jeszcze jedno nie mam zamiaru kupować na allegro ale przeglądając znalazłem taką ofertę co to ma być może ktoś mi powie?

Nawet skina zmienić nie można.

http://allegro.pl/minecraft-konto-premium-automat-24-7-1minuta-sms-i2424352234.html

A i jeszcze jedno kiedyś widziałem minecraft w mediaExpert czy mogę tam kupić jak by znowu był?

Cześć...

Opublikowano

Nie kupuj tego z allegro, to oszustwo, minimalna cena legalnego minecrafta na allegro to średnio 90-100 zł, wszelkie inne "tańsze" minecrafty to podróbki lub próba wyłudzenia kasy.

Opublikowano

Konto na oryginalnej stronie ok. 100 zł a gość sprzedaje za niecałe piętnaście? Prawie na pewno oszust. Polecam kontagier.pl.

O ile kojarzę na minecraft.net da się przez PayPal zapłacić złotówkami, ale jak się mylę to poprawcie.

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku

Bywalec MPC | ProUser

Opublikowano

W MediaExpert śmiało kupuj, w końcu to jest prawdziwy sklep, a jakby coś nie działało to złożysz reklamacje :) A na Allegro to na 1000% oszust, założe się że każdemu kto kupi to daje to samo konto, i dlatego nie wolno zmienić skina, hasła itp. Ludzie w dzisiejszych czasach tylko żerują na ludziach, żeby samemu zarobić :/

Game Over

Opublikowano

Ja kupiłem na allegro za 70zl. Trzeba czytać aukcje:

Na koncie nie wolno zmieniać LOGINU, HASŁA oraz SKINA w grze.
Na konto udzielana jest dwutygodniowa gwarancja rozruchowa.

Tiaaa, czyli po 2 tygodniach zabierają ci konto ... HAHAHA

Opublikowano

Domyślam się że to dziwne pytanie no ale cóż zadam je no więc ja co 3miechy doładowuje telefon za 50zł i czesto tej kasy nie wykorzystuje może dało by się zakupić przez przelew sms albo przelać tą kase na konto w banku?

Cześć...

Opublikowano

Zakupić na MC.net raczej nie ale nawet jeśli to ten koszt będzie co najmniej 2x większy (koszty pobierane przez pośrednika) .

DAJ MI +

​jesli chcesz moge ocenić twój serwer MC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...