Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klasa postaci

Domenis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam wojownika 55 lvl 43 profke i mam problem bo dostrzegłem ze mam strasznie małe hity ;/. A jak patrze na maga to na serio wymiatanie ;p. Prosze o podpowiedz kim grać

a11176.jpg

Opublikowano

gram tym wojem. Woj ma małe hity ale jak na 73lvl do lupka włożysz kozacką osło to będziesz miał hity podobne do reda. Woj nadrabia wszystko dużą ilościa hp

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Nie opłaca ci się już zmieniać klasy

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

Klase zawsze oplaca sie zmieniac.Masz juz doswiadczenie, ewkipunek wiec tylko expisz...Nie porownuj nigdy maga do woja...Woj na 46 spota na komecie trzyma w miejscu ja padam od razu...Ale ja robie skill na 2job i all deda a on z lasta musi nawalac albo Trzesienia...Ale za to woj gra sam a mag najczesciej jest czyims murzynem.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

@up dobrze mowi :P

Woj ma duzo hp i malo many czyli jest tzw blockerem / archer jest dobry w lurach / a mag najczesciej lazi za wszystkimi i buffa

Opublikowano

Hocyk najlepiej jest jak to woj lura przez to że jest krową i ma duzo HP. NP ja na 63 w Warku mam 13k hp i sporo defa .moby na Lod po 200-300 bez resa walą

Opublikowano

@up no chyba ze tak ale zanim mobki dogonia luka to minie 100 lat ;) , potem warek wszystko bierze na sb a mag dobija :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...