Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zapraszanie znajomych a premka

H@RDKOR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki pomysł aby puscic 25 botow (do zrobienia znajomych na 7poziom) na serwerze vps na zbieranie prometium potrzebnej do tej misji w 30minut xxx prometium(nie pamietam dokladnie ile). czy w ten sposob unikte bane lub ostzerzenia? konta bede tworzyl na internecie mobilnym na którym nie wchodze na darkorbit (głowne konto). Czy to wypali? Jak cos powiem czy to wyszlo. Bo mam 25 znajomych do zrobienia i chce dostac premium ^^

Jeśli pomogłem?! Daj Lajka :D

Opublikowano

hehe NIE rób tak bo bana jeszcze wyrwiesz ja zrobiłem te 5 kont poleconych wszystko pięknie ładnie konta po 8-9 lvl głównie o premke mi chodziło "i" pokazało mi że dostałem tan bonus ale w rzeczywistości nic nie dostałem więc napisałem do suportu dlaczego nie dostałem bonusu a oni odpisali mi że te wszystkie polecone konta ja sam zrobiłem i jak to sie powtórzy to dostane bana na nie pamiętam ile dni i -30% PD xD

wiec nie warto ;p marnować czasu a konto na 8 lvl 30 mil się robi ;p

ja tam nie wiem powinno ci się udać

jak nie wiesz to po ch... piszesz ?? ;]

Opublikowano

Ja za pierwsze 5 kont dostałem, a za next 5 (bonus 10 kont) nie dostałem a po wysłaniu ticketa odpisali że botom nie dają w ten sposób premki^^ tylko przez zakup oczywiscie. Śmiech na sali.

Na drugim koncie także nie dostałem a odpowiedz dostałem że konta są robione przeze mnie.^^

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...