Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nicoll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobi ktoś launchera ?

Szukam kogoś kto mi zrobi sygnaturkę płacę w Likach ; ]

Gram pod nickami :

Śmiercik , nie mylić z Śmietnikiem . ;) .

Malinowy . Żadna Malina . :D .

Rabbit , Emm . ??? Oczywiście bez ( ś , ć , ó ) ;D

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobi ktoś launchera ?

Jest przecież.

Znasz jakiś fajny serwer ? Szukasz kogoś do wspólnej gry? Pisz śmiało ! Bo nudy... ;x

Opublikowano

Przecież ten serwer ssie od dłuższego czasu. Nigdy różowo tu nie było. Miałem konto testowe na s2 żeby sprawdzić te ich super zabezpieczenia i nowości. Jak ktoś wie co robi to Wh i inne tego typu zabawki latają aż miło. Administracja się nie zmieniła. Jedna wielka amatorka. Ogólnie wchodzenie na forum serwera zalecam jako terapie leczenie śmiechem. 3/4 userów notorycznie włazi w dupę wszystkiemu co co ma kolorowy nick. Zasady i regulamin są po to żeby administracja miała co omijać. Jest wymagany wiek na moderatora lat 18 a oni biorą 17 latka. Taki przykład. Jeden z miliona absurdów tego serwera.

I żeby nie było że oceniam a nie gram. Grałem długo byłem jednym z pierwszych którzy za czeli głośno mówić że jest źle. Ja nie gram ale mam parę kontaktów co na serwer zaglądają, także jestem a bieżąco. Jak mówi klasyk " ten serwer już dawno osiadł na dnie metinowego świata".

PS. Wielcy i prawi obrońcy i wy "grupko ludzi z łapanki zwana administracją serwera". Możecie się spinać nawet powinniście. Będę miał co czytać w przerwach od życia.

(Nie)pozdrawiam Lider gildii Miski (jak by kto zapomniał) na "serwerze" AriusMT2.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Dużo osób pisze o restarcie .. niby że będzie więcej graczy ... prędzej mi kaktus urośnie na ręce niż będzie więcej graczy po restarcie ...

Dużo osób pisze że dużo max lvl i nie zagra .. ktoś tu ma coś nie tak z głową ,, max lvl - nie zagram .. głupota ..

dzieci chcą być top .. a potem padna na skila i placzą .. mamusu padlem na skila...

Co do serwera ,,, ściągam clienta i się na nim pobawię ; )

Opublikowano

Dużo osób pisze o restarcie .. niby że będzie więcej graczy ... prędzej mi kaktus urośnie na ręce niż będzie więcej graczy po restarcie ...

Dużo osób pisze że dużo max lvl i nie zagra .. ktoś tu ma coś nie tak z głową ,, max lvl - nie zagram .. głupota ..

dzieci chcą być top .. a potem padna na skila i placzą .. mamusu padlem na skila...

Co do serwera ,,, ściągam clienta i się na nim pobawię ; )

Restart nic nie da,,,, jako tako serw nie jest zły grałem na gorszych,tutaj np to co mi sie podoba że ktoś z 200+ nie wejdzie na mapki np 130-160 i odpowiednio więc nie ma ksucia i walki z idiotami którzy już się dorobili wszystkiego i tylko graja aby działać na nerwy innym ( np Virtual na mapce 130 czysta wolna amerykanka) z ostatnich nowości to jedynie drop ulepków na mapce 240 bym zmienił bo dorobienie się jest makabryczne,,,,,,,,,, na 100% (czyli 1 lv) mam po 9 sztuk zielska(zielony 6) jak i 6 sztuk mrocznego kamyka,na item potrzeba po 30 więc łatwo policzyć że do emeryturki może się tego dorobie,,,,

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...