Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Error Code -2, 10060

nicolas_cage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spokojnie, bez nerwów.

Trwa teraz update, wszystkim nie działa, więcej szczegółów tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/657096-i-inspekcja-serwerow-combat-arms-eu/

Opublikowano

Mi nie ruszal update jak sprawdzalem o 20:30, ale teraz udpalilem jeszcze raz i patchowanie poszlo wiec juz chyba bedzie lepiej z serwerami.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Niestety...

Ja tak mam już od -.- czasu i dalej to nie zostało naprawione.

Mozliwe, że to jest coś z połączeniem? Wiem, że to "konserwacja" serwerów, ale no bez jaj -.-

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

A spróbój zgasić zaporę jeszcze jak nie to już pojęcia nie mam :C

Też mam tak jak Otlet od kilku dni, launcher sie nie odpala. Wyłączyłem zaporę, avasta, i lipa nic nie pomaga.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Ja zrobilem w ten sposob ze skopiowalem juz spatchowanego na innym kompie gdzie patch ruszyl combata na ten komputer gdzie chcialem pograc, podmienilem tylko foldery i rusza normalnie bez bledu.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Ja zrobilem w ten sposob ze skopiowalem juz spatchowanego na innym kompie gdzie patch ruszyl combata na ten komputer gdzie chcialem pograc, podmienilem tylko foldery i rusza normalnie bez bledu.

Niestety, mam jeszcze laptopa ale tam też error. No nic :/

Nexon był do dupy, za przeproszeniem. Ale teraz już całkiem zszedł na psy. Chyba czas się pożegnać:)

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...