Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wczytywanie gry.

42kokos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Wiele osób ma problem z wejściem do gry.

Po naciśnięciu "START" pojawia się czarny ekran i kursor myszki,

Czekam i czekam, ale gra się dalej nie włącza.

Czy wiadomo już jak ten błąd naprawić ?

Proszę o pomoc.

Wkrótce otwarcie serwera ;)

Zapowiedź : Klik :) :) :)

Opublikowano

Komp spełnia wymagania gry?

Wcześniej działało normalnie?

Podaj parametry swojego komputera, i net przy okazji.

Opublikowano

@@up

Komputer jest sprawny , spełnia wymagania gry.

Wcześniej dobrze działało.

Nie tylko ja mam taki problem, zobacz na inne tematy lub portal na facebook'u nfs.

Opublikowano

Również mam ten problem,czekałem około 15minut i nadal wczytywanie,reinstalowałem grę i to nic nie pomogło.

random.jpg

Opublikowano

Również mam ten problem,czekałem około 15minut i nadal wczytywanie,reinstalowałem grę i to nic nie pomogło.

olip1234 tak właśnie zrobił Smalt ...

Opublikowano

Ja radze o przeinstalowanie gry oraz zaistalowanie directa 9 lub 10.A i czekać nawet 10 min.

a czy ci działa nfs normalnie?

Opublikowano

Co ma sprzęt do tego, że wiele ludzi ma ten sam problem.? Jednym pomaga czekanie od 1-3 H jednym jeśli mają czarny ekran minimalizują i przywracają . Inni zaś robią reinstalację, ale no mi nic to nie pomaga.Może to czekanie coś da, ale nie wiem nie sprawdzałem.Robiłem reinstal, naprawę. Może po prostu będzie trzeba pobrać na nowo grę.

Opublikowano

też tak miałem ale kliknąłem start i nie minimalizowałem okna z nfs'em ii działa normalnie

ale ile czekałeś?

Opublikowano

Dzisiaj wbiłem na chwilę ale mnie wywaliło. I teraz mam ten sam problem. Oni mają jakiś problem chyba. I nie uzbieram sobie kryształów. Ciekawe czy tym graczom którzy ich dziś przez ten błąd nie zebrali jakoś tą stratę zrekompensują.

Opublikowano

Myślałem,że tylko ja mam ten problem.Dzisiaj już 5 razy grę od nowa ściągałem,ale to nic nie dało.

Opublikowano

Wszystko wiadomo,po włączeniu launchera wyskakuje informacja '' mamy problemy techniczne ''

random.jpg

Opublikowano

Zresztą pisze teraz przy włączaniu nfs :

W chwili obecnej mamy problemy techniczne. Dziękujemy za cierpliwość.

Opublikowano

Nie chyba, ale na pewno jest problem w grze, gdyż przy logowaniu na dole jest napisane na zielono "W chwili obecnej mamy problemy techniczne. Dziękujemy za cierpliwość.

Wszystko wróciło do normy, logować się i grać ;)

Opublikowano

Miałem to samo reinstall systemu tylko pomógł, próbowałem wszystkiego usuwanie jakichś zbędnych pliczków itp. itd.

Na facebooku polskim NFS W pisali że developerzy już się zajmują tym problemem :)

http://www.facebook.com/NeedForSpeedWorldPl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...