Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dascraft ! [120 slotów!][RPG! + Survival][Frakcje][Profesjonalne wykonanie][Dedyk][Pluginy 4Fun!]

Vibray

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer dno nie polecam gracze walą 2 i pół serduszka z ręki + lagi w pizdu + ten zje*any turniej w którym 5 serduszka się traci na 2 sekundy ... ustawiony konkurs

ravento.jpg
Opublikowano

BEZNADZIEJA LUDZIE DO DUPY ATMOSFERA TAK SAMO A JAK NP. ZNAJDE DIAMENT TO NIEDOSC ZE NIE DROPI TO PRAWIE MNIE ZABILO.

NIE POLECAM!!

Nie dropi? Ciekawe czemu tylko Tobie nie dropi, a całej reszcie ludzi dropi ;) Choćby ze stona :) takie zabezpieczenie przed x-rayem :)

serwer dno nie polecam gracze walą 2 i pół serduszka z ręki + lagi w pizdu + ten zje*any turniej w którym 5 serduszka się traci na 2 sekundy ... ustawiony konkurs

Sam jesteś ustawiony :) Lagi? hmm Kup komputer, a nie graj na paczce styropianu :*

Fajnie że każdy na xrayu gra nie polecam więcej chyba nie potrzeba :D

Hah, niezle ;) Ale po co? Przecież nic cennego i tak nie dropi z tzw 'cennych' rod :* Ciekawe czy gdybym CIę nie wywalil za zbudowanie 'tego czegoś' to byś pisał takie głupoty :*

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Polecam serwer.Chciał bym tylko wiedzieć za co dostałem bana na 24min 59 sec i ciągle nie odbanowóje .Pozdrawiam MrBoll

Opublikowano

Na serwerze jeszcze nie byłem i nie mogę go oceniać ale chciałem się zapytać o dwie rzeczy.

Czemu na serwerze jest white list podobno nowa mapa będzie ale wgrywacie ją dwa dni?

Czemu ts3 nie działa piszę jakiś komunikat i serwer się nie włącza.

Opublikowano

Polecam server ze wszystkich strony,administracja bardzo ogarnięty,pluginy na dycht posprawdzane,miła atmosfera na ts i w grze.Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie razem możemy podpić świat.Ps stworzę frakcję do której będą mogli leżeć wszyscy tylko musicie mi pomoć.

Niko

Opublikowano

Na serwerze jeszcze nie byłem i nie mogę go oceniać ale chciałem się zapytać o dwie rzeczy.

Czemu na serwerze jest white list podobno nowa mapa będzie ale wgrywacie ją dwa dni?

Czemu ts3 nie działa piszę jakiś komunikat i serwer się nie włącza.

Dwa dni bo mieliśmy małe problemy ;)

Ts3 już działa, zmieniliśmy serwer oraz domenę. Od teraz można wchodzić na ts3 pod adresem dascraft.pl

0RMbv6e.png

Opublikowano

Może i być ale mam uwagi:

• Kawałek terenu przy tych spawnerach świń się kończy flaga z pvp,
  • Brak flagi na terenie spawnu przeciw potworom,
  • Ciężkie wyjście z spawnu (trzeba pomyśleć, a czasami mogą grać jacyś młodsi ludzi i mogą nie zakapować),
  • Strefa PVP już po wyjściu (... Od razu mnie zabili)
  • Nie można robić gildi ani nic na terenie spawnu i trochę dalej (nie wiem czy w ogóle można),
  • Łatwo się zgubić i krążyć po spawnie,
  • Ciężko cokolwiek znaleźć.

Osobiście NIE POGRAM i NIE POLECAM!

Daj lajka, to wspomoże...

Opublikowano

• Kawałek terenu przy tych spawnerach świń się kończy flaga z pvp, - naprawione, falaga poszerzona.
  • Brak flagi na terenie spawnu przeciw potworom, - poprawione, już się nie spawnią.
  • Ciężkie wyjście z spawnu (trzeba pomyśleć, a czasami mogą grać jacyś młodsi ludzi i mogą nie zakapować), - tutaj zastanowię się czy dać jakieś 'normalne' wyjście
  • Strefa PVP już po wyjściu (... Od razu mnie zabili) - A gdzie ma być włączone? 300 kratek dalej? oO Poza tym wyświetla się stosowna informacja, że wchodzisz do strefy z właczonym PvP
  • Nie można robić gildi ani nic na terenie spawnu i trochę dalej (nie wiem czy w ogóle można), - gildie można tworzyć jakieś 50 kratek od środka spawnu.
  • Łatwo się zgubić i krążyć po spawnie, - hmm 50x50 to niewielki teren :) Nie masz orientacji w terenie czy co? ;)
  • Ciężko cokolwiek znaleźć. - A czego ty szukałeś? Może X-Rey nie działa? ;>

0RMbv6e.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...