Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mało nowości, praktycznie w ogóle. Raty, maty i reszta nie widze, a kazdego spoilera nie bede odwiedzał. Był, padł, wstaje ? To nie jest stabilne. Przykro mi, niestaty ale nie zawitam tutaj.

Mało nowości, praktycznie w ogóle. Raty, maty i reszta nie widze, a kazdego spoilera nie bede odwiedzał. Był, padł, wstaje ? To nie jest stabilne. Przykro mi, niestaty ale nie zawitam tutaj.

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

raty są jak wół podane , jest tylko jeden spoiler a ty piszesz ze nie będziesz zaglądać do wszystkich ? ogarnij trochę a nie będziesz pisał jakieś bzdury . Po za tym jak Katarina napisał serwer będzie za 2 tyg to skąd wiesz że coś się nie zmieni ?

75775358773159538492.png

Opublikowano

Dokładnie napisałem że temat jest nie aktualny. Nie wiem nawet po co został stworzony. Ledwie co czytałem ale nijak się ima do tego co szykujemy. Tak więc proszę na to nie patrzeć.

Żadnej zapowiedzi robić nie będziemy po prostu prezentacja zostanie dodana na parę godzin przed startem.

Proszę zamknąć ten temat.

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Katarina pytanie do ciebie macie jakiegoś ts na którym można was złapać ?

75775358773159538492.png

Opublikowano

Początkowe Bonusy (Trzecia Ręka, Powiększony Magazyn, Podwójny drop yang)

Wpadliśmy na nowy ciekawy moim zdaniem pomysł. Mianowicie wraz ze startem serwera otrzymacie prezent od administracji tzn. Trzecią Rękę oraz Powiększony Magazyn na 7 dni. Gdy prezent wygaśnie bez obaw będziecie mogli kupić bonusy u Handlarki Różności.

• Trzecia Ręka (24 godziny) Koszt: 250.000 yang
  • Powiększony Magazyn (24 godziny) Koszt: 250.000 yang
  • Podwójny Drop Yang (24 godziny) Koszt: 250.000 yang

Nie lepiej byłoby dać trzecią rękę i powiększony magazyn na zawsze ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...