Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Postać do 1/1?

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja lubię Nocturna na 1vs1 gdyż tak rzadko jest spotykany na solo top - wszyscy grają nim na jungli, że ludzie nie wiedzą jak przeciwko temu czemuś grać. Kiedyś grałem przeciwko niemu Masterem Yi to kompletnie nie byłem w stanie zrobić mu czegokolwiek.

Z łapki miał tyle dodatkowych obrażeń co z Czarnego Tasaku (55) a z tarczy miał pasywnie 40% AS (80% po zablokowaniu zaklęcia).

Jedyne co może odstraszyć to to, iż kosztuje 6300. Znałem już wcześniej moc tej postaci ale dopiero gdy walczyłem przeciwko niej zrozumiałem czym jest naprawdę.

Koszmarem.

wikmk9.jpg

Opublikowano

z tymi thronmaileami mi chdziło że każdy weźmię jedneg na klatę czyli nawet ad carry .

Opublikowano

Dziwię się że nikt tutaj nie wymienił, może niedocenianego Cho'Gatha? jako tank radzi sobie nieźle, a jego ulti ma true dmg +niezły przelicznik z AP, pasywka ala LS.

Zabici wrogowie lubią się rozerwać

Opublikowano

Cho gatha w late pokonałby prawie każdy bruiser z madredami i niezłym lifestealem moim zdaniem :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Cho gatha w late pokonałby prawie każdy bruiser z madredami i niezłym lifestealem moim zdaniem :)

Zgodzę się, i wiem że to nie ten temat ale chodziło mi bardziej o wysłanie go solo top, gdzie też jest 1/1

Zabici wrogowie lubią się rozerwać

Opublikowano

Moim zdaniem jax, olaf, yorick (dominacja lane), akali, talon, fizz.

A trynda hmm wcale nie jest dobry 1v1,

no chyba że trafi na kolesia który od razu skoczy do niego i zacznie się z nim bić (głupota).

Trzeba wykorzystywać swoje atuty, i znać słabe punkty przeciwnika, żeby je przeciwko niemu wykorzystać.

Np. trynd nie ma żadnego harasu, więc taki gp, rumble, jax, olaf harasują go do pół hp, potem całe combo, ignite, +1.

Na niskich lvl ludzie biją się z trynda na jego ulcie, gdy ma 0 hp, w takich sytuacjach staramy się uciekac a po 3, 4 sekundach rzucić ignite.

Opublikowano

dobra jest też leblanc, jeden burst i moze nawet 3/4 hp zjechac na 18 poziomie tankowi

No chyba nie :O

Gold Member

nvm

Opublikowano

Dziwię się że nikt tutaj nie wymienił, może niedocenianego Cho'Gatha? jako tank radzi sobie nieźle, a jego ulti ma true dmg +niezły przelicznik z AP, pasywka ala LS.

To prawda niedoceniany napewno w late bd zabijam 1-1 wiekszosc AP ale z takim Dariusem Voliberem czy nawet olafem sb nieporadzi.

Opublikowano

Jezeli chodzi o rotacje to polecam graves-a 1 vs 1 dzieki niemu wygralem wczoraj go4lol :)

Opublikowano

No, ale 500 armora to jest przeszkoda nie prawdaż ? :P

Jaki trynda będzie bil gościa z 500 armora który gdy stackuje te thormaile ma 0 dmg.

@Top

Jax, ryze.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Riven niezły off tank, Jax dobre dmg oraz ulti dające pancerz i odporonsc, Akali dobre dmg, Cassio, Kennen słaby ,dobre dmg ,ale to papier.

Opublikowano

Najlepszy jest tzw. Counter Pick, ale oczywiście najbardziej dominującą postacią w 1v1 jest yorick ;)

Sustain, potężny harras, puszczanie Ghuli w np. pułapki, grzyby teemo itd. ulti też fajne :)

Przy jego full buildzie jest napraaawdę ciężki do zabicia ;)

.

Opublikowano

gówno się znacie. jak trynda może wycarrować grę 1/1, skoro jeden potężny CC ( udyr/jax ), do tego frozen heart i thornmail go zniszczą?

jak ryze może być dobrą postacią na 1/1, skoro - gdy do niego podbiegnie bruiser zaraz zniknie?

ulti cho'gatha nie bije true dmg ( chyba, że w creepy ), stackuje się normalnie poprzez AP

Le'blanc? co powiecie w takim razie znowu na bruisera, który wbiegnie w nią i ją zniszczy? oczywiście musi mieć trochę sustaina.

ach, te Wasze teorie...

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...