Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ikony skilli

Chronoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Moje pytanie dotyczy ikon skilli w folderze Etc. O ile dobrze wiem to tam znajdują się ikony wszystkich skilli na poziomach zwykłym/m/g/p. Wchodzę w folder np. skills/warrior i nie mogę żadnym programem tego otworzyć. Ikony zbroi/broni i itemów otworzyłem ale tego za nic nie mogę. Czym otworzyć te ikony? Proszę o nie pisanie że można je podmienić bez otwierania. To wiem. Ja chcę zebrać wszystkie grafiki z metka i zapisać je jako obrazy. Clienta mam ze zaktualizowanego PLa jeśli to ważne. Te pliki w ogóle mają jakieś dziwne formaty. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Witaj, cześć i czołem!

W folderze Nie ma żadnych ikonek...

C:\[...]\Source\ymir work\ui\skill\warrior\*.sub 

To nie ikonki tylko .. takie pliki tekstowe w których masz zapisane np.

title subImage
version 1.0
image "SkillWarrior.dds"
left 0
top 0
right 32
bottom 32

*Jest to tekst z pliku cheongeun_01.sub*

Ikonki skilli znajdują się w:

C:\[...]\Source\ymir work\ui[font="lucida sans unicode, lucida grande, sans-serif"]\skillwarrior.dds[/font]

Rozszerzenie dds możesz otworzyć gimpem, photo shopem z wgranym pluginem do otwieranie dds'ów..

Poszukaj w internecie pluginy, jeżeli będziesz chciał moge podać link.. Plik skillwarrior.dds wygląda tak:

warriordds.PNG

Jak byś miał jakieś pytanie, zapraszam na pm.

Pozdrawiam,

*Szymon aka Tybers

beznazwy3mg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...