Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Petycja O Stworzenie Podforum: Uwagi Do Obsługi Forum.

doniak94

Podforum: Uwagi do redakcji  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy stworzenie takiego dzia?u ma sens?

• Zdecydowanie tak.
      15
    • Raczej nie.
      13
    • Nie mam zdania.
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Proponuję stworzyć podforum, w którym każdy mógłby pisać o uwagach jakie ma na temat działania forum, pracy moderatorów/adminów, działania userów etc.

Tak także admini mogli by dzielić się z nami planami na przyszłość i propozycjami zmian.

Proszę zagłosować w ankiecie.

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

taaa. 99% tematów będzie typu : ,,D&G SSIE USUNCIE GO BO RZAL MI TEGO FORUM JAK NA TO PATSSZE'' bez zadnej porzadnej argumentacji (bez urazy dg dalem jako przyklad :D). Niedoszli modzi/kidmodzi wyzywaliby na wszelkie mozliwe sposoby tych ktorzy dostali ta range itp. Na tym forum to nie przejdzie . Za duzo idiotow :P

Opublikowano

No to spam w tym dziale był by nagradzany 5 dni banu ;] i 20% ;]

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Po czesci masz racje ale zobacz taki pacjet wylapie takiego bana i pierwsze co to poleci znow do tego podforum i zalozy 10 tematu "Ty %^ju". Moim zdaniem to by przeszlo gdyby wiekszosc osob na tym forum podchodzila z dystansem, niestety takich osob jest malo, a wiecej jest nieletnich skandalistow ;).

card.png

Opublikowano
No to spam w tym dziale był by nagradzany 5 dni banu ;] i 20% ;]

to nic nie da neo nadal będą spamować bo myślą że to nie spam tylko pożytek dla forum

Opublikowano

Mlody a moze zrobic zeby mogli pisac tylko ci z grupy Prouser albo wyzej aby zwezyc grupe aby nie spamowal byle kto ;p co o tym myslisz

30364378.png

Opublikowano

@up

To by spamowali zeby dostac tego prousera zeby potem pospamowac w tym dziale xD. Od narzekania masz PW, nie potrzebny jest nowy dział . ;P

Opublikowano

Tylko każdy o spamie pierdoli, a sam 3000 post nabija...

Skasować pogaduszki/usunąć naliczanie postów w pogaduszkach i w nowo powstałym temacie też

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Specjalista
Opublikowano
Pomysł do dupy.

Jestem na nie. <_<

A co ty się z "Non Talent" urwałeś? Jestem na srak... Myślę , tak jak Młody , że byłoby wiele nie uargumentowanych wypowiedzi , albo takie , których uzasadnienie będzie polegało na wyrwaniu czego z kontekstu wypowiedzi... W takich już czasach żyjemy mogłoby powstać coś takiego na specjalnym regulaminie o zaostrzonym rygorze kar. Basta

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano
Nie przejdzie ta opcja, kolejny dzial do wylegarnii spamu kategorycznie na NIE.

ale mozna by wylaczyc naliczanie postow w pogaduszkach i tego typu dzialach to napewno sie zmniejszy spam

w sumie to mozna wogole posty wylaczyc bo to tylko glupia liczba wiszaca pod obrazkiem

mi np mi ona powiewa ale jakis noobek to chyba sie podnieca jak ma 4k postow i spamuja w cholere.

@down\

no moze tu masz racje

no to moze zostanmy przy tym:

wylaczyc naliczanie postow w pogaduszkach itp

.

Opublikowano

Na tak. Bo tak. Bo kokosza nie lubię. Na nie. Bo KK sobie poszedł <ulga>. Bo nie. Na tak. Bo Holtwo to pauka. Bo tak

A tak rly to raczej na tak ^^

reklama RMCF1902

Opublikowano

kolejny dział ?! i co był by spam jak tu - zawsze znajdzie się osoba z jakimś bólem - mody i admini niech działają jak działają - coraz im lepiej idzie (chociaż czasem wk... nooby co zadają głupie pytania i przydało by się ich uciszać)

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Są plusy i minusy tego. Ale zamiast rozmyślać co by było to może niech powstanie dział testowy to się dowiemy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...