Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Uri

Gość Weeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie skąd Wy bierzecie tyle uri mi jest trudno uzbierać 20 k uri a wy macie miliony jak piszecie np. ile wydaliście kasy na klucze do skrzyń

Jeżeli ktoś mógł by się podzielić sposobem było by miło ponieważ 660 k uri za wszystkie irisy to jest dużaa przesada .. więc prosił bym o wyjaśnienie ; ) bo wątpię abyście wydawali tysiące złotych aby kupić full elite ..

Pozdrawiam i z góry dziękuje

Opublikowano

Urke się bieże z robienia wrót i bicia cubików. Irysy nie kupuj za urke tylko na handlu za kredyty. Przy naprawde dobrym nabijaniu te 660k urki można nabić w tydzien na palladium. Na cubach ciężko powiedziec, zależy jaki serwer i jakie zasady.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Witam mam do was pytanie skąd Wy bierzecie tyle uri mi jest trudno uzbierać 20 k uri a wy macie miliony jak piszecie np. ile wydaliście kasy na klucze do skrzyń

Jeżeli ktoś mógł by się podzielić sposobem było by miło ponieważ 660 k uri za wszystkie irisy to jest dużaa przesada .. więc prosił bym o wyjaśnienie ; ) bo wątpię abyście wydawali tysiące złotych aby kupić full elite ..

Pozdrawiam i z góry dziękuje

kbot 24/7 + podwajacz boxów + vega full sped = średnio 120 k urki i 1000 energi :)

b_560x95.png

Opublikowano

a mam pytanie czy cena na handu irisa się zwiększa wraz z ich ilością ;d ? i może ktoś dodać do klanu VRU i wypłacić troszkę kaski abym mógł sobie tego drona zalicytować ;d ? proszę na pw

Opublikowano
a mam pytanie czy cena na handu irisa się zwiększa wraz z ich ilością ;d ?

Tylko za urke , a na handlu różnie bywa (Chodzi mi tu o kredki)

Bota bym Ci polecił

Darmowe : Boxybot

Płatne: Kbot, ibot,pdbo-bot

Lub leć na palladium włącz OS + Cheat engine i Się trochę z ammo i wrotami wyrobisz

Irki licytuj na handlu i lf-3 + bo2 najwyżej , ale tylko na tanich serwerach jak ANGLIA 2(Irek 20-40 mln w dzień do 60 ;D,ja tam mając 200 mln kredek i 0 irków w 8 godz miałem 6 irków każdego za 30 mln,raz tylko wtopiłem;P)

Miesiąc bocenia i już masz w miarę dobre konto ;) Liczę na lajk !

WojakPL

Opublikowano

było by miło gdybyście nie pisali skrótami bo ja newnie a co do płatnych botów to trochę lipa bo musiał bym trochę na nie wybulić ;/

Nie,ale w sklepie tak.

Chodzi mi tutaj o kupienie za uri bo aktualnie jest 14.250 uri i czy ja kupie kolejny to ta cena wzrośnie ?

I za ile wylicytuje irisa na pl2 o ok. 4.50 i o tej samej godzinie LF 3?

Opublikowano

było by miło gdybyście nie pisali skrótami bo ja newnie a co do płatnych botów to trochę lipa bo musiał bym trochę na nie wybulić ;/

Chodzi mi tutaj o kupienie za uri bo aktualnie jest 14.250 uri i czy ja kupie kolejny to ta cena wzrośnie ?

I za ile wylicytuje irisa na pl2 o ok. 4.50 i o tej samej godzinie LF 3?

Tak jeśli za urke to na handlu też wzrośnie.

b_560x95.png

Opublikowano

akwa to masz kolegę jak na PL2 bocisz :) bo ja od 4 dni już tam latam ; D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...