Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buffer

TheMadafaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomoc Smoka, Błogosławieństwo, Odbicie.

Statystyki dodawać do inteligencji.

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

To tak Pomoc Smoka -> Błogosławieństwo -> Odbicie. Jak powyżej kolega powiedział, statystyki dajesz wszystko do inteligencji.

chadapng_rsxanaw.png

"Jak pewnie wiesz nie przyszedłem tu by przegrać,

Poczekaj brat na puentę niech runda się rozegra!"

Opublikowano

Ja jak grałem bodym i miałem swoją buffkę to ładowałem:

1. Pomoc smoka
  2. błogosławieństwo
  3. odbicie
  4. wszystkie staty w inta oczywiście

Pozdrawiam!

29wr21h.png

Opublikowano

Proponuje wybrać pomoc smoka która da ci kryta na początek gry a się przyda na szybsze wybicie szpota i metka

Nastepnie błogo żeby mieć więcej obrony

I odbicie ale ono przydaje się chyba na dt i atle

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

To jeszcze zależy od potrzeb - jeżeli po prostu buffasz i postać, której pomagasz ma kiepsko z atakiem - rób najpierw pomoc smoka, jeżeli natomiast gorzej z obroną - pierwsze błogosławieństwo. Odbicie jest najmniej ważnym i prawie bezużytecznym skilem, ale na postaci buffa nie ma nic lepszego (gdy pomagasz). W przypadku, gdy grasz sam, lepiej zrobić skowyt - do expa idealny. Statystyki oczywiście w inteligencje (potem w witalność).

kE2ci.jpg?1

Opublikowano

Odbicie zwiększa szansę na przeszywkę, więc jeśli wybierasz się do groty v2, do red lasu na polanę (Zielone drzewa zadają ataki z przeszywki), albo na metki mordu, to często będziesz padać na glebę, tym bardziej jeśli grasz mentalem. Odpowiedź jest prosta. Jeśli masz mały DMG to oczywiście najpierw ładuj pomoc smoka, jeśli zaś masz niewiele defa to ładuj w błogosławieństwo jako pierwsze. Staty oczywiście full int, jak wymaxujesz inta to dalej ładuj w witalność.

Opublikowano

Ja zawsze dawałem full int i skille w zależności od tego jakie miałem eQ. Na przykład na privach to buty/naszyjnik/bron wbijałem full kryt. Wieć w tym przypadku BŁOGO-ODBICIE-POMOC.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...