Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] bugowanie surki

polisher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chciał bym sie dowiedzieć na czym polega "dokładnie" bugowanie surki tzn robi się konto do bugowania rozbudowuje na nim skaylab i wysyłam np 2000tys sepromu na statek i teraz tak kolesie wlatuja w promieniowanie statek wybucha surka z niego wypada podlatują i tym samym statkiem to zbierają i zbierają więcej niż z niego wypadło ??? jak to się robi ??? ja tak zrobiłem ale za każde pęknięcie coraz mniej surki zbierałem l]

Opublikowano

witam chciał bym sie dowiedzieć na czym polega "dokładnie" bugowanie surki tzn robi się konto do bugowania rozbudowuje na nim skaylab i wysyłam np 2000tys sepromu na statek i teraz tak kolesie wlatuja w promieniowanie statek wybucha surka z niego wypada podlatują i tym samym statkiem to zbierają i zbierają więcej niż z niego wypadło ??? jak to się robi ??? ja tak zrobiłem ale za każde pęknięcie coraz mniej surki zbierałem l]

To powiem ci jak ja robię,jeśli chcerz seprom to robisz leonka z premką i kupujesz powiększenie ładowni najlepiej za kr na handlu to masz wtedy 4 k,wysyłasz na główne konto całą ładownie sepromu pękasz głównym kontem raz w promieniowaniu koło bazówki i lenkiem zbierasz surki,potem lecisz leonkiem w promieniowanie tak na -7 i pękasz naprawiasz się i zbierasz i znowu pękasz i tak robisz aż uzbiera ci się pełny leonek jak masz leonka pełnego pekasz i głównym zbierasz. Bez bosterów też dochodzi więcej,najlepiej żeby to konto miało 1 lvl i polecam dać te konto na kbota trial uzbiera się sporo uri i bedzie na podwójne bostery :) dużo wtedy można nabugować sepromu :) miłego bugowania.

b_560x95.png

Opublikowano

wysyłasz na główne konto całą ładownie sepromu pękasz głównym kontem raz w promieniowaniu koło bazówki i lenkiem zbierasz surki,

wysyłam sorkę na leonka tym leonkiem bez busterów pękam w promieniowaniu i tym samam leonem zbieram ta surkę ? to ja właśnie tak robiłem za każdym razem mniej zbierał :( i busterka to tego za 10tys uri czy z handlu ? i na czym polega podwójny busterek ?

Opublikowano

wysyłam sorkę na leonka tym leonkiem bez busterów pękam w promieniowaniu i tym samam leonem zbieram ta surkę ? to ja właśnie tak robiłem za każdym razem mniej zbierał :( i busterka to tego za 10tys uri czy z handlu ? i na czym polega podwójny busterek ?

Podwójny boster polega na tym że kupujesz zwykły plus ten co jest podczas mhh powielacz-rozdzialacz i masz wtedy 50% więcej surek a jeśli ci mniej dochodzi to polecam założyć nowe konto też tak miałem i pomogło,

b_560x95.png

Opublikowano

tzn muszę kupić jednego busterka na handlu i drugiego podczas mhh w sklepie za uri. Jak będzie te czerwone kółeczko przy sklepie i przy busterkach ?

Opublikowano

tzn muszę kupić jednego busterka na handlu i drugiego podczas mhh w sklepie za uri. Jak będzie te czerwone kółeczko przy sklepie i przy busterkach ?

Tak. Jak kupisz te dwa to będziesz miał wtedy podwójne boostery :)

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...