Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC]Game PLAY.

Gość Fiv3Elem3nt

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Fiv3Elem3nt
Opublikowano

Witam otóz mam pewien problem na moim komputerze mam takie paramtety :

-4gb Ram.

-Procek -Intel core 2.40GHz

I jest tak pobieram jakiegoś minecraft i jak wchodzę w świat odrazu mi się tnie tak bardzo a są najmniejsze wymagania.

Może mi ktoś wyjaśnić co zrobić i niech ktoś mi da linka do jakiegoś minecraft z modem odrazu .Daje Like .

Gość Fiv3Elem3nt
Opublikowano

Robiłem to już formata też robiłem reinstal javy też 15min temu zainstalowałem nową ...Nie wiem o co tu chodzi ...

Gość Fiv3Elem3nt
Opublikowano

To ja poproszę o jakiegoś aktywnego linka do minecraft bety aby kody tam działały itp .Dam Like +++

Opublikowano

Możesz też postawić serwer i na nim kręcik GamePlay wtedy Minecraft nie będzie generować mapy tylko serwer wiem to z własnego doświadczenia ;)

(Mam nadzieję, że pomogłem) Dziękuję za uwagę Pozdrawiam PilaHarataPL

Siema i nara

Gość Fiv3Elem3nt
Opublikowano

Ludzie mi nie chodziło o Głównie Game Play tylko o czystą grę na Single Player ...Jak wchodzę na swój świat to mam straszne lagi .

Opublikowano

Spokojnie ... Przecież jak masz 4gb ram to możesz dać 1gb na serwer i pograć normalnie sam ze sobą przecież nie musisz koniecznie grać przez sieć możesz postawić na ip lokalnym :)

Siema i nara

Opublikowano

Jakie mody zainstalowałeś procek trochę słaby ale spełnia wymagania przydziel więcej ramu Kup oryginalnego mine crafta zaktualizuj do 1.2.5 zainstaluj optifine lagi masz podczas nagrywania tak ??

Gość Fiv3Elem3nt
Opublikowano

Nie nagrywania napisałem "Gamy Play" Bo mi chodziło o granie .. -,-,-

Mi chodzi o to ,że jak włączam minecraft i robie nowy świat to mam straszne lagi .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...