Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SponsorPay metin2 pl

Hoottero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba czekać. Przy każdej ankiecie obok jest napisane jaki jest czas realizacji otrzymania tych SM, czasami to trwa dłużej, np musisz poczekać dzień. Być może wina jest też po twojej stronie, że źle lub nie do końca wypełniłeś ankietę...

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Teoretycznie tak, lecz nie każde ankiety "dochodzą", tzn. nie za wszystkie dostaniesz SM ( nie pytaj, nie wiem czemu :D) oraz jak wypełnisz już jedną ankietę to nie możesz już wypełnić jej po raz drugi

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

No tak, ale niektóre ankiety wręcz wszystkie wymagają podania nr. telefonu i kody zwrotnego, takich ankiet raczej nie będę robił...

trochę to bezsensowne

Opublikowano

no nie wszystkie :), więc takie ankiety pomijamy bo z nich na pewno nie będzie SM, ponieważ nie ukończyliśmy ankiety..

Opublikowano

No właśnie o to mi chodziło że trzeba ukończyć. Dobrze ide szukać ankiet, będę leciał od góry do dołu aż wszystkie przelecę jak narazie mam 6 SM dziękuje za pomoc ide bić SM'y :D

Lajki za pomoc :)

Opublikowano

Krótko jak to działa by dostawać darmowe SM? pouzupełniałem kilka ankiet z stamtąd i nic nie dostałem ? Czy trzeba czekać na dostanie SM ?

Nie zawsze się dostaje Sm'y, czas oczekiwania jest napisany obok ankiety. Najlepszym sposobem na zdobycie dużej ilości SM jest zmiana IP na Amerykańskie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...