Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Gdy chcę obejrzeć sobie jakis filmik na Youtube zawsze musze ustawiac 240p inaczej dzwięk wyprzedza obraz. Ostatnio pobrałem film w Hd obraz i dzwięk były zgrane lecz co jakies pięć sekund scinało obraz razem z dzwiękiem tak na dwie sekundy wogole nie dało sie oglądac. Po jakims czasie zaczeło mnie to irytowac postanowiłem wiec zdefragmentowac dysk C komuter teraz troche lepiej chodzi ale problem pozostał. Dodam ze nigdy wczesniej tego nie było a zaczeło sie jakies 3 mies po formacie (dokładnie nie podam).

System: Xp sp2

AMD Athlon XP 2200+

1.81 GHz. 1.00 GB RAM

Karta graficzna

NVIDIA GeForce FX 5500 128mb

Opublikowano

prawdobodobie wiem o co chodzi. Kiedys wiedzialem ze jest taka opcja przyspieszenie dzwieku czy cos takie ale sory nie pamietam gdzie to jest

Opublikowano

Wydaje mi sie ze albo procesor nie wyrabia (chociaz bez problemu powinien) albo system szwankuje.

Podaj system na jakim pracujesz oraz przegladarke z jakiej korzystasz.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

powiem ci że po ostatnim uptade flasha, też tak mam

wszystko się buforuje tak chujowo, że głowa mała ani tu yt oglądnąć, jakiegoś streama czy posłuchać muzyki na sharku...

net 2Mb/s 512kb/s

sprzęt wystarczająco zajebisty.

póki co też nie znalazłem żadnego fixa na to :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...