Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reactor-Craft 1.2.5 [Survival]

daru9001

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajne te wasze IP, szkoda że nie działa ;)

napisalem off pod skanem

Nie działa !

działa tylko off bo edytujemy jeszcze pliki
Opublikowano

Kurcze. Wam też laguje strasznie Minecraft po instalacji tej paczki? Na swojej paczce starej (miala duzo wiecej modów) miałem równe 60 fps. Teraz mam tylko 8...

QmxhY2tXaGl0RTEyMzQ1X19fZXV3X19fMTEyX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fMTFfX18yX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Ale ja wczesniej mialem wszystko fancy i wogle a teraz mam all najnizsze i 14 fps :<

Obawiam sie ze to wina Optifine

QmxhY2tXaGl0RTEyMzQ1X19fZXV3X19fMTEyX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fMTFfX18yX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Zajebiscie sie zapowiada musze wbic pobieram paczke ! ;3

Opublikowano

Oj , Golimo... to ty zrób serwer , który nie padnie po dwóch tygodniach... najdłużej twój wytrzymał tydzień.

Opublikowano

Ale wytrzymał, mogę Ci zrobić serwer bez modów, któryt luźno miesiąc wytrzyma, najprostszego FB, ale po co ; ]

Opublikowano

Golima lepiej się nie odzywaj i nie nabijaj postów(spam) zajmujesz sie 2 lata a two jserwer z modami odrazu padl jak zrobilem 2 rzeczy BUHAHAHA

Nie robię SPAM'u tylko komentuje temat, a że Twój iloraz inteligencji jest niewielki to tego nie potrafisz zrozumieć. Ponadto przyznawaj się na forum, żeś bugger to zobaczymy u kogo sobie pograsz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...