Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Micro

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo dawno nie używałem micro bo nie mam kolegów w wocie. Dopiero teraz znalazłem klan gdzie razem gramy itp. Wyciągnełem z szuflady stare micro i gdy przez nie gadałem w wocie cały czas mówili mi że piszczy lub warkocze. Kupiłem nowe micro i nadal mam to samo. Jak to naprawic?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Maciek po prostu kręcił bekę z wyciętego wycinka "nie mam kolegów". Też mnie to rozwaliło, oczywiście wiadomo że tylko w wocie.

Najlepszą opcją byłoby namówienie znajomych do grania. Nie dość, że będziesz mógł z nimi przetestować mikrofon, to jeszcze będzie więcej fragów do zdobycia! Dwie pieczenie na jednym ogniu. ;)

Opublikowano

Rada na przyszłość. Forumowicze nie muszą wszystkiego wiedzieć. Za dużo się rozpisujesz.. Po co mówiłeś o tych kolegach ?? Ośmieszasz się tylko..

Pozdrawiam!! ;)

x

Opublikowano

Japierdole ( nie da się tego inaczej ująć ), gościu nie chce cholernych rad na temat co ma pisać, tylko jak naprawić mikro.

Po 1: podaj model mikro

Po 2: Zainstaluj sobie np. Audacity, i posprawdzaj jak cię słychać, może to wina WoT`a

Jeśli ustalimy te 2 rzeczy, będziemy mogli ustalić źródło błędu.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Właśnie takimi odpowiedziami macius chce nabic sobie posty !! Z mikro lepiej mam na 20 czułość ale nadal warczy

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...