Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft.net - Gif Code - płatność.

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. :)

Postanowiłem kupić oryginalny Gif Code ze strony Minecraft.net

Moje pytania odnoszą się płatności, a więc:

1. Rozumiem, że PLN wymienić na EURO w kantorze, w moim mieście.

2. PaySafeCard - doszły mnie informacje, że taką kartę należy kupić na poczcie.

Moje pytanie czy na pewno ją gdzieś kupić czy zakładać konto w jakimś banku - na prawdę nie mam o tym pojęcia, pierwszy raz będę płacił za coś w EURO i chcę się dowiedzieć jak to robić. :)

3. Jak zapłacić ? Jak przebiega taki przelew przez PaySafeCard ? Coś podobnego do normalnego przelewu bankowego ?

4. PaySafeCard to najprostsza i najwygodniejsza forma płatności w innej walucie czy jest inna ?

5. Jak wpłacić te euro na PaySafeCard ?

Piszę o tym tutaj, bo chyba najlepszą odpowiedz dostanę w tym dziale. Ludzie którzy kupowali Gif Code musieli użyć takiej opcji. :)

Czekam na odpowiedzi.

E9mwj60.png
Opublikowano

Paysafecard możesz kupić nie tylko na poczcie, ale w niektórych sklepach, sprawdź na http://www.paysafecard.com/ w okienku "Punktu Sprzedaży"

Za PSF płacisz gotówką jak za normalne doładowanie, z możliwością wyboru kwoty na "karcie": 20, 50 i bodajże 100 zł. Dostajesz paragon z pinem i informacjami. Możesz kupić parę. Jak znajdziesz jakąś strone z giftcodami do mc z możliwością zapłaty PSF, wprowadzasz kody PIN, tak, aby po przeliczeniu zł na euro wyszło tyle ile musisz zapłacić. (Chyba że kupujesz w walucie Polskiej). Nie popieram takiej formy płatności, ale czasami to wygodniejsze niż zakładanie kont bankowych. Jak masz jakieś pytania to pisz na PW.

Pozdro.

Jeśli Ci pomogłem, Polub!  ^_^ 

- forum gier

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...