Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie + Problem :D

PowerIsHere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D

Aby nie spamić chciałem poruszyć dwie kwestie w jednym temacie:

1.Słyszałem, że od pewnego czasu nie ma w ogóle dropu na metkach mordu w DT (na Mapkach). Jedni mówią, że to bug, a inni, że zostało to zrobione celowo... Jak jest naprawdę?

2.Po 40 minutach graniu w Metka robi mi się niebieski ekran i muszę robić reset kompa... Komputer mam nowy i jak narazie nie miałem żadnych problemów... Nie ma różnicy czy gram na Kamerze czy normalnie zawsze jest to samo... Wiecie co z tym zrobic?

Opublikowano

Co do pierwszego jest to bug bo na polskim forum ktorys z adminow pisal ze bylo to zgloszone do ymira i teraz jedyne co mozna robic to czekac. Co do 2'giego to nie wiem, reinstal zrob lun cos -.- pozdro, przemek z gg :)

1364672805-U250359.png

Opublikowano

1 to poprostu bug a co do 2 to reinstal sterow karty graficznej oraz metka ja mam podobnie tylko że mi po 7 latach karta graficzna padła

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

1.Słyszałem, że od pewnego czasu nie ma w ogóle dropu na metkach mordu w DT (na Mapkach). Jedni mówią, że to bug, a inni, że zostało to zrobione celowo... Jak jest naprawdę?

2.Po 40 minutach graniu w Metka robi mi się niebieski ekran i muszę robić reset kompa... Komputer mam nowy i jak narazie nie miałem żadnych problemów... Nie ma różnicy czy gram na Kamerze czy normalnie zawsze jest to samo... Wiecie co z tym zrobic?

1. Nie widział bym sensu, żeby zrobili to celowo. Najprawdopodobniej bug.

2. Coś z twoim komputerem, jest to blue screen . Piszę Coś na tym ekranie wtedy, jak się zrobi ten niebieski ekran? Czekam na odpowiedź.

Dafuq ?

Opublikowano

Nic nie pisze na tym Ekranie po prostu jest taki tam sobie niebieski :D

Karta graficzna się przegrzewa ... - U mnie to raczej nie jest możliwe :D

Mam karte : Radeon 6950 HD 1GB

W sumie to możliwe, że coś ze sterownikami, bo ostatnio musiałem instalować najnowsze bo BF3 mi nie trybił... Ale jak znowu zmienię to nie będzie mi BF3 trybił xD

Opublikowano

1. Bug.

2. Też miałem taki problem jak kupiłem nowy komputer, problem był z kartą graficzną. Zgłoś to do serwisu.

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...