Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z głośnikami :)

MobilesOn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w tytue. Mam problem z głośnikami, gdyż ściągnąłem plik na kompa z ulub.pl ...... i po paru sec przestał działać głośnik i tak samo we wszystkich urządzeniach w których się ten plik znajdował. Sądziłem, że to jest wrogie oprogramowanie, a więc

zrobiłem skan programem Ashampoo Anti-Malware i znalazło mi jakiś wir po czym go usunołem, ale problem nie znikł. Jednak gdy się dobrze przysłuchać to coś słychać, ale to nikle. Czy można coś z tym zrobić by normalnie działało??

I od razu chciałbym odpowiedzieć na jeszcze niezadane pytanie. "Tak mam włączone orad dobrze podłączone głośniki" :)

Sądzę, że bez formatu się nie obędzie.

Proszę o pomoc, bo nie wiem co już sam mam z tym począć :/

#

robem, a mógłbyś mi powiedzieć jak to zrobić?

Bo sam nie mogę sobie z tym poradzić.

Jak by co to pisz :)

Opublikowano

zaraziłeś głośniki, trzeba je spalić i prochy rozsypać na polu z wrakami komputerów ku przestrodze !

bezsensu tłumaczysz jakby w ogóle głośniki miały coś wspólnego z problemem w komputerze i systemie... reinstaluj sterowniki do karty dźwiękowej , wcześniej je deinstalując całkowicie z systemu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...