Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Konkurs UEFA Euro 2012!

Lord Zeus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1339958898-U369501.png

Wszystkie pytania dotyczące konkursu proszę kierować tutaj. :)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Można używać trybu Creative.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Punkt 9 w regulaminie konkursu:

Zakaz jakiegokolwiek modyfikowania screen'a w programach graficznych.

Nie, screen ma obejmować cały ekran z włączonym notatnikiem z cytatem:

Specialnie na konkurs MPCforum.pl

Opublikowano
Screen\film musi być sprzed daty 17 czerwca.

Wytłumaczysz mi to czy nadal będziesz usuwał moje posty??

Spójrz na dzień, w którym pisałeś o tym konkursie...

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

@UP

No ja właśnie też tego nie ogarniam. Konkurs 19czerwca, a filmy/ss mają być do 17 czerwca max.

Bezsensu albo się pomyliliście..

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Mój błąd, po prostu treść pisałem kilka dni przed napisaniem tematu, poprawione. Dziękuję za informację. :)

Opublikowano
Screen\film musi być sprzed daty 19 czerwca.

sprzed daty? Czyli jak teraz zrobię to nie zaliczycie?

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Jedna praca jedynie.

Opublikowano

Ile osób ma zamiar grać?

Opublikowano

Jeszcze sprawdzam tą pracę.

Opublikowano

Czy prace zrobione programem do zmieniania obrazów z komputera w pixelaryt (czy jak tam to się nazywa) będą uznawane, bo to trochę niesprawiedliwe ?

Wątpię aby ktoś zrobił obraz z taką dokładnością (oczywiście mogę się mylić ).

Opublikowano

Czy jak w notatniku napiszę zamiast ''Specjalnie na konkurs MPCforum.pl'', a ''Specjalnie dla MPCForum'' to zostanę zdyskwalifikowany?

Opublikowano

@ChriS1199

Oczywiście, projektować możemy, jednak nie możemy wklejać schematów.

@Hubsio

Nie :)

Opublikowano

Dlaczego pracę wygenerowane w programie do pixel artów zostały przyjęte? Przecież to widać na 1 rzut oka które są robione ręcznie a które wygenerowane. Bez jaj.

Opublikowano

Spokojnie, dzisiaj się okaże czy oszukiwali, czy nie. Nie martwcie sięo to :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...