Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Sterownika do słuchawek z firmy creative

Ichcios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak w temacie, poszukuje sterownika do słuchawek firmy creative (Creative - Fatal1ty Gaming). Słuchawki są dobre lecz mikrofon nie działa. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś zapodał linka lub przesłał programik.

PS. Nie piszcie mi, żebym kupił se nowe, bo mi się gwarancja skończyła, a płytki nie miałem

PS2. :D Wiem, że był już taki temat ale nic co tam napisali mi nie działało

Pozdrawiam

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

dobre , sterowniki do słuchawek

lepiej sprawdź czy nie masz uszkodzonego mikrofonu albo kabla zamiast sie wygłupić naprawdę głupim pytaniem o coś czego nie ma

ps. jeśli masz wersje usb wystarczy poszukać na stronie creative sterowników

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Znalazłem sterownik na stronie creative i zainstalowałem. Komp wykrywa mikro ale znowu mi wywala błąd, że mnie nie słychać na skype. We wszystkich ustawieniach głośności mam na maxa. Pomóżcie! Mam Windows XP Home Edition.

Opublikowano

@refresh proszę was pomóżcie! Znalazłem w zaawansowanych ustawieniach mikrofonu taki paseczek do przeciągnięcia tonu, ale jest szary i nie da się go przeciągnąć. Ktoś wie jak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...